2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Krémsajt kultúra (krémsajt, tejföl, lágysajt)

krémsajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

950 Ft

Megújult a krémsajt keverékünk. Még krémesebb, aromásabb sajtok. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett erős diacetil aromákat termel.
Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek,

összetevők:
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis biovar. diacetylactis
Leuconostoc Mèsenteroides
Leuconostoc Pseudomesenteroides

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt

krémsajt recept »»»

parmezán kultúra
1 200 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
950 Ft
pecorino kultúra
950 Ft
Flora Danica
4 900 Ft

Hozzászólások

Kedves Panni! Hogyan szaporítom a tejfölt ennek a kultúrának a segítségével? Köszönöm!

1 liter tejszínhez kell hozzáadni 1 kapszula kultúrát. Majd 1 nap savanyítás szobahőmérsékleten. Ha túl zsíros, vissza lehet higítani 10-15% tejjel. Hűtőben 6 óra alatt visszasűrűsödik.

Új hozzászólás