2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Krémsajt kultúra (krémsajt, tejföl, lágysajt)

krémsajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

950 Ft

Megújult a krémsajt keverékünk. Még krémesebb, aromásabb sajtok. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett erős diacetil aromákat termel.
Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek,

összetevők:
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis biovar. diacetylactis
Leuconostoc Mèsenteroides
Leuconostoc Pseudomesenteroides

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt

krémsajt recept »»»

STI gyúrtsajt kultúra
1 050 Ft
feta, raclette, cheddar sajtkultúra
1 200 Ft

Hozzászólások

Kedves Panni! Hogyan szaporítom a tejfölt ennek a kultúrának a segítségével? Köszönöm!

1 liter tejszínhez kell hozzáadni 1 kapszula kultúrát. Majd 1 nap savanyítás szobahőmérsékleten. Ha túl zsíros, vissza lehet higítani 10-15% tejjel. Hűtőben 6 óra alatt visszasűrűsödik.

Új hozzászólás