2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

YoBiotik kefir kultúra, kapszulánként 10 liter tejhez

YoBiotik kefir

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 200 Ft

Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető....
A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Hőoptimuma 20-24 °C
Adagolása: 1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott
Mélyhűtőben 1évig megőrzi minőségét.
összetevők:
Debaryomyces hansenii
Lactoccocus lactis cremoris
Lactoccocus lactis
Lactoccocus biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
inulin (prebiotikus növényi rost)

készítése:
Készítheted bolti tejből, vagy házi tejből. A kapszula tartalmát oldd fel kis mennyiségű langyos tejben.  Melegítsd fel a tejet 24°C -ra, majd alaposan keverd össze a kultúrával. Fedett edényben tedd 20-24°C-os helyre a lakásban. ( pl. szekrény teteje)
24 óra alatt elkészül, nagyon finom lesz! Hűtőszekrényben hosszan eláll.
A nyers tejet készítés előtt pasztörizálni szükséges!

bővebben a kefír készítésről ›››

YoBiotic Natur  joghurt
1 450 Ft
YoBiotik kefir prémium
2 450 Ft
YB1 joghurt
1 450 Ft

Hozzászólások

Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy a kefìrkultùra tartalmazhat-e tejet? Növényi kefìrkultùra készìtéséhez keresem. Köszönettel, Judit

Sziasztok, A kapszula tartalma mennyire könnyen adagolható? Egyszerre 2-3 liter tejet használnék, és a többit fagyasztóban tárolnám felhasználásig. Köszönöm!

Szia! A kapszula tartalmát lehet porciózni. Pl. alufóliában - mélyhűtőben tárolni

Új hozzászólás