



YoBiotik kefir kultúra, kapszulánként 10 liter tejhez

Raktáron
Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod)
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!
Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető....
A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Hőoptimuma 20-24 °C
Adagolása: 1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott
Mélyhűtőben 1évig megőrzi minőségét.
összetevők:
Debaryomyces hansenii
Lactoccocus lactis cremoris
Lactoccocus lactis
Lactoccocus biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
inulin (prebiotikus növényi rost)
készítése:
Készítheted bolti tejből, vagy házi tejből. A kapszula tartalmát oldd fel kis mennyiségű langyos tejben. Melegítsd fel a tejet 24°C -ra, majd alaposan keverd össze a kultúrával. Fedett edényben tedd 20-24°C-os helyre a lakásban. ( pl. szekrény teteje)
24 óra alatt elkészül, nagyon finom lesz! Hűtőszekrényben hosszan eláll.
A nyers tejet készítés előtt pasztörizálni szükséges!
Hozzászólások
Judit replied on Permalink
kefìrkultùra
Panni replied on Permalink
kefìrkultùra
Névtelen replied on Permalink
Kérdés termékkel kapcsolatosan
Zsolt replied on Permalink
adagolás
Új hozzászólás