2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra

feta, raclette, cheddar sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel-Panni Sajtosboltja: kedd-szerda-csütörtök 9-17h -ig.
Cím: 1222 Budapest, József Attila utca 1. (a saroktól 50m-re találod) 
GLS házhoz szállítás: A lehető leggyorsabban, GLS 24h szolgáltatással.
A csomagok átadása a futárnak hétfőtől csütörtökig történik.
(csütörtök 10h - vasárnap közötti rendeléseket leghamarabb hétfőn adjuk át a futárnak!
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj
Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

950 Ft

Mezofil és termofil kultúrák keveréke, amely többféle savanyító és aroma képző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben nem képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. Feta, Raclette, Cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása:  kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.
Hőoptimuma: 30–40 C ̊
Bekultúrázási arány: 10 liter tejhez 1 kapszula ajánlott. 

Összetvők:

Kapható kiszerelés:  5-10 vagy 20db kapszula, kapszulánként 10 liter tejhez.
Ömlesztve: 500 vagy 1000 liter tejhez

Csomagolását tej és glutén mentes csomagoló üzemünkben végezzük.

parmezán kultúra
1 200 Ft
pecorino kultúra
950 Ft
ST+B aromatermelő
950 Ft

Új hozzászólás