Panni sajt
Sajtos bolt

Ementáli kultúra

ementáli kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 650 Ft

A kultúra érlelt, félkemény -kemény sajtok (pl. Ementáli) készítéshez ajánlott önmagában használva. A sajtkultúra keverék optimális arányban tartalmazza a magasabb hőfokon utómelegített sajt mezofil és termofil összetevőit, valamint a nagy lyukak kialakulásához szükséges propionsav termelő baktériumot is.

összetevők:
Propionibacterium
Lactococcus cremolis
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus delbrueckii,
Streptococcus thermophilus
inulin

A kapszulázott kultúrát felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízben oldjad fel.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.

Tárolása, szavatossága: -18°C-on legalább egy év. (a csomagoláson található lejárati dátumig)
+5°C-on aktivitását legkevesebb 6 hétig megőrzi.

 

Parmezán sajtkultúra
1 400 Ft
Krémsajt kultúra
920 Ft
Flora Danica
850 Ft

Új hozzászólás