2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2

Camembert keverék, Geotrichum Candidummal ÚJ!

camembert sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 200 Ft

Megújult keverékünk már geotrichum candidummal készül.
A kultúra elsősorban fehérpenészes lágy sajtok készítéshez ajánlott. Penicillium Candidum (fehér penész) és mezofil starter kultúrák keveréke. A Penicillium Candidumnak köszönhető a fehér bunda és a sajt krémes érése, lágysága.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Ajánljuk:
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez.
A karakteresebb ízek kedvelőinek ajánljuk brie kultúránkat.

Tárolása: -18°C-on, mélyhűtőben

Fontos! A fehér penész a magas párát, 96-98% és 13-14°C-ot szereti, napi szellőztetés, sajtforgatás mellett.

Camembert sajt készítése
PanKa sajt ( Panni Camembert ) készítése

kékpenészes sajtkultúra
1 200 Ft
brie sajtkultúra
1 200 Ft
kékpenész
1 450 Ft

Új hozzászólás