Panni sajt
Sajtos bolt

Camembert kultúra

camembert sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Boltunkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 180 Ft

A kultúra elsősorban fehérpenészes lágy sajtok készítéshez ajánlott. Penicillium Candidum (fehér penész) és mezofil starter kultúrák keveréke. A Penicillium Candidumnak köszönhető a fehér bunda és a sajt krémes érése, lágysága.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Karakteresebb ízek kedvelőinek ajánljuk Brie kultúránkat »»»

Tárolása: -18°C-on a gyártástól számított 24 hónap

Fontos! A fehér penész a magas párát, 96-98% és 14-15°C-ot szereti szellős helyen. Akkor fog szépen érni a sajt, ha ezt biztosítani tudod.

Camembert sajt készítése »»»

feta, raclette, cheddar sajtkultúra
1 120 Ft
Flora Danica
950 Ft

Új hozzászólás