2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Pontos, megbízható műszerek.

beszúróhőmérő

Ahogy egyre jobban látom az összefüggéseket a sajtkészítés során, úgy egyre jobban megértem miért is fontosak a pontos, precíz mérések.
Minden háztartásban, gazdaságban tudunk sajtot készíteni. A sajtkészítés alapja olyan mint egy jó főzés. Lelkes az ember, odafigyel a receptre, követi a pontos leírásokat és a végére összeáll a sajt.
Mikor rákapunk a sajtkészítés ízére, kialakul bennünk is egyfajta igényesség a készítés felé.
Ezekhez segítenek a jó műszerek, melyekkel bővítjük kínálatunkat.
Minél többet tud egy műszer, annál drágább is. Próbáljuk ár- érték arányban kiválasztani a nekünk megfelelőt, végig gondolni hol és mennyit fogjuk használni. Mennyire fontos, hogy gyors, pontos, több funkciós, vízálló esetleg kalibrált legyen.

Hőmérséklet mérésére fontos, hogy mindig megbízható hőmérőt használjunk!

Digitális hőmérő, mérőzsinórral, 70 °C
Alaphőmérő mérőszondával. Nincs rajta állítási lehetőség, használata egyszerű. 70 °C-ig mér, ami a sajtkészítésnél néha kevés lehet.

Digitális konyhai beszúró hőmérő, állítható-fejű, 150 °C
Egyszerű konyhai hőmérő, viszonylag gyors, nem vízálló kivitel, nem lehet folyamatosan a tejben tartani, a pillanatnyi hőmérsékletet méri -50 °C – 150 °C-ig.

Digitális konyhai beszúró hőmérő, 300 °C
Konyhai hőmérő, hasonló az előző hőmérőhöz. Ezzel viszont már 300 °C-ot is mérhetünk.

Voltcraft DET-3T, 300 °C
HACCP előírásoknak megfelelő, beszúró hőmérő. A hőmérsékletet beszúró szondával mérhetjük, így mérésünk folyamatos lehet. A kijelző panel mágneses és kihajtható. Hőmérséklet jelzés beállítható + időzítő is van rajta. Kompakt, jól használható készülék.

Voltkraft UKT-100, 280 °C
Ez a kompakt hőmérő egyszerre beszúró és infra hőmérő, beépített led világítással. Teljes mértékben védett a por és kisnyomású vízsugár ellen, minden irányból. A hőmérséklet riasztás beállítható.

Voltcraft DT-300, -50 °C – 300 °C
Masszív kivitel. Gyors, pontos, vízálló műszer. Beszúró szondával rendelkezik, kezelő panelje fröccsenő víz ellen védett. Mérése precíz, gyors, jól olvasható. A hőmérséklet riasztás beállítható.

Greisinger digitális beszúró hőmérő, -199 °C – +199 °C
Kalibrált, pontos hőmérő. Jól bírja a külső környezeti hatásokat. Élelmiszer minőségű nemesacél érzékelővel, szilikon kábellel.
Pontossága miatt mérési rendszerek kalibrálásához, referencia-készülékként is használják.