Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.200 Ft
Menny.:db
Parmezán - Grana sajtkultúra - YoBiotik - 5db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Parmezán - Grana sajtkultúra - YoBiotik - 5db

1.200 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
Szállítási díj: 991 Ft
Rendelhető 22 db

Leírás

Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéshez ajánlott.  Amilyen például a Parmezán, Grana padano, Asiago stb.
Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.

Baktérium törzsek:

  • Lactococcus lactis
  • Lactococcus cremoris
  • Lactis diacetylactis
  • Streptococcus salivarius thermophillus
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii


    Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb.. -kemény sajtok készítéshez
    Parmezán készítés receptje »»»
    Tárolása: -18°C és +4°C között
    Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
    kiszerelések:
    Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
    Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
    Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!