Barion Pixel
Olasz érlelt sajtok kultúrája - pecorino - parmezán - grana - 5 db
1.500 Ft
Menny.:
db
olasz sajtok kultúrája 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Olasz érlelt sajtok kultúrája - pecorino - parmezán - grana - 5 db

1.500 Ft
:
Menny.:
db

Olasz ízvilágú, keményebb sajtok kultúra keveréke - 5 kapszula / 50 literhez

Ajánljuk: parmezán, pecorino, provolone, grana, asiago stb.. -sajtok készítéséhez

Választható csomagban is

Parmezán - grana receptje
Pecorino sajt receptje
Provolone receptje

Online tanfolyam

Rendelhető 1733 db

Leírás

Optimális arányban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.

Összetevők:
- Lactococcus lactis
- Lactococcus cremoris
- Lactis diacetylactis
- Streptococcus salivarius thermophillus
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckii

- Inulin (növényi rost)
- Baktériumok hordozó anyaga: laktóz

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!


Válaszd Pecorino készítő csomagunkat online tanfolyammal, melyben részletesen bemutatjuk a sajtkészítés lépéseit!

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2024. 06. 17. -
Régóta használom,nagyon finom és jó ízvilágú sajt készűl vele!Megvagyok elégedve!
2023. 01. 03. -
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát