Leírás
Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéshez ajánlott. Amilyen például a Parmezán, Grana padano, Asiago stb.
Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.
Baktérium törzsek:
Lactococcus lactis
Lactococcus cremoris
Lactis diacetylactis
Streptococcus salivarius thermophillus
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus delbrueckii
Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb.. -kemény sajtok készítéshez
Parmezán készítés receptje »»»
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!
A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.