Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Olasz érlelt sajtok kultúrája - pecorino - parmezán - grana - 500 literhez
4.000 Ft
Menny.:db
Parmezán sajtkultúra ömlesztve
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Olasz érlelt sajtok kultúrája - pecorino - parmezán - grana - 500 literhez

4.000 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 201

Olasz ízvilágú, erősen utómelegített, keményebb sajtok kultúra keveréke. Olaszországból importáljuk.

Ajánljuk: parmezán, pecorino, provolone, grana, asiago stb.. -sajtok készítéséhez

Válaszd kultúránkat sajtkészítő csomagban, melyben mindent megtalálsz, amire szükséged lesz a sajtkészítés során!

Parmezán - grana receptje
Pecorino sajt receptje
Provolone receptje

Rendelhető 13 db

Leírás

Optimális arányban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.

Összetevők:
- Lactococcus lactis
- Lactococcus cremoris
- Lactis diacetylactis
- Streptococcus salivarius thermophillus
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckii

- Inulin (növényi rost)
- Baktériumok hordozó anyaga: laktóz

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!


Válaszd Pecorino készítő csomagunkat online tanfolyammal, melyben részletesen bemutatjuk a sajtkészítés lépéseit!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.