Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.150 Ft
Menny.:db
Parmezán sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Parmezán - Grana sajtkultúra - 500 literhez

5.150 Ft
ömlesztett
Menny.:db
Szállítási díj: 991 Ft
Rendelhető 30 db

Leírás

Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéshez ajánlott.  Amilyen például a Parmezán, Grana padano, Asiago stb.
Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.

Baktérium törzsek:

Lactococcus lactis

Lactococcus cremoris

Lactis diacetylactis

Streptococcus salivarius thermophillus

Lactobacillus helveticus

Lactobacillus delbrueckii


Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb.. -kemény sajtok készítéshez
Parmezán készítés receptje »»»
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!
A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.