Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.900 Ft
Menny.:db
növényi tejoltó kapszula
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

növényi tejoltó enzim kapszula - 20db

1.900 Ft
Menny.:db

A félreértések elkerülése érdekében: Ez egy mikrobiális eredetű oltóenzim, állati eredetű tejek édes alvasztásához.
A növényi tejek baktériumos fermentálásához 
sajtkultúrák és joghurt kultúrák használhatók.

A tej alvadásáról bővebben itt

Szállítási díj: 1.199 Ft

Leírás

Mikrobiális eredetű tejoltó kapszula rövidebb érlelésű sajtok készítéséhez, illetve a vegetáriánus sajtok készítőinek ajánlott.
Praktikus, mert hűtést nem igényel, és hosszan eltartható.
A mikrobiális erdetű oltóanyagot Rhizomucor miehei gomba fermentációjával állítják elő.
Adagolása: 1 kapszula 10-20 liter tej beoltásához elegendő, a sajt típusától függően.
Használat előtt a kapszulát széthúzzuk, a benne lévő port tálkába kiöntve kevés langyos vízben feloldjuk. A feloldott oltót a tejhez keverjük a beoltási hőmérsékleten.

Összetétele:
- nátrium-klorid
- mucorpepsin gomba emzim
- inulin
- casein peptone

Tárolása: száraz helyen, 20 C ° alatt