Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Növényi Kókuszjoghurt Mix - 6 adag
10.200 Ft
Menny.:db
Kép 1/5 - Növényi Joghurt Mix - 6 adag
Kép 2/5 - Növényi Joghurt Mix
Kép 3/5 - Növényi Joghurt Mix
Kép 4/5 - Növényi Joghurt
Kép 5/5 - Növényi Joghurt
Növényi Joghurt Mix - 6 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel
Termék címkék:
Joghurt Növényi Vegán YoBiotik

Növényi Kókuszjoghurt Mix - 6 adag

10.200 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 511

Jó érzés készíteni, jó érzés megkóstolni
6 adag = 7,2 liter

A Növényi Joghurt Mix -ből fehérjékben gazdag növényi tejet tudsz készíteni könnyedén. Ez az önmagában is nagyon finom vegán tej joghurt kultúra segítségével megalvasztható növényi joghurtnak. Próbáld ki, és élvezd a mennyei, egészséges növényi joghurt ízét!
Vagy használd a növényi tejet a szokott módon italok és ételek készítéséhez.

Növényi joghurtkészítő csomagunkat ide kattintva tudod megnézni
Ha semlegesebb ízre vágysz, akkor a Natúr Növényi Joghurt Mixet itt találod

Rendelhető 209 db

Leírás

Fedezd fel a növényi joghurt készítésének varázsát a Növényi Joghurt Mix segítségével! Új, saját fejlesztésű termékünkkel isteni finom, egészséges vegán joghurtot készíthetsz. Csak forró vízbe kell keverned a MIX-et, majd amikor visszahűlt joghurt kultúrával beoltani. Néhány óra múlva kóstolhatod a megalvadt, sűrű, krémes joghurtodat.

Mitől különleges A Növényi Joghurt Mix?

Alvadástól sűrűsödik
A MIX-ből készített tej nagyon hasonlóan fog megalvadni, mint egy állati tejes joghurt, mert kiválasztottuk a célnak leginkább megfelelő fava (lóbab) fehérjét.
Íz, krémesség és szájérzet
100%-os kókusz és rizstejport tartalmaz ami a gazdag, tejhez hasonló érzetet biztosít a szájban.
Inulin, prebiotikus rost
Az inulin, amely természetes édességet ad, táplálja a baktériumokat, ezáltal segíti azok szaporodását, és emellett prebiotikus rostként is funkcionál, így a joghurt nem csak finom, de rendkívül egészséges is.

Keverékünk segítségével bárki könnyedén készíthet alacsony kalóriatartalmú joghurtot, ami finom, kifogástalan állagú, pre és probiotikus, bélfórát támogató. Ráadásul költséghatékonyabb, hosszú eltarthatóságú, és adalékmentes. Kész formában akár 2 hétig is eláll, így mindig lesz otthon friss, ízletes joghurtod!

A teljes tasak 810 kcal-t tartalmaz, így egy 200 g-os kész joghurt 135 kcal-t tartalmaz, úgy hogy büntetlenül ehetjük akár reggelire, akár desszertnek a nap bármely pontján friss gyümölcsökkel, granolával, egy kis mézzel.

Elkészítése:

  • Forralj fel 1 liter vizet
  • 1 tasak teljes tartalmát szórd bele a forró vízbe, majd alaposan keverd el egy botmixer segítségével
  • Szűrd le a keveréket egy szűrőzsák segítségével, hogy eltávolítsd a habot a tetejéről, és teljesen csomómentes joghurtot kapj.
  • Hűtsd vissza az elkészült növényi tejet 42-44 °C és oltsd be 1 adag A4Y joghurt kultúrával
  • Fermentáld 6 órán keresztül. Fontos, hogy a fermentálás teljes időtartama alatt 42-44 °C között legyen
  • Ha letelt a fermentálás ideje, rakd be a hűtőbe, várd meg, hogy teljesen visszahűljön és már fogyaszthatod is! :)

Teljes receptet ide kattintva tudod megtekinteni.

Összetevők:

  • Organikus rizs
  • Fava bab
  • Kókusz tej
  • Inulin
  • Tápióka liszt
  • Tápióka maltodextrin
  • Akácia rost

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia

1700 kJ / 405 kcal
Zsír 14,1 g
Ebből telített zsírsav 12,8 g
Szénhidrát 45,3 g
Cukor 8,8 g
Rost 16,4 g
Fehérje 16,1 g
0,1 g

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2024. 10. 10. -
Hihetetlen termék, egyszerűen elkészíthető a végeredmény pedig egy tökéletes állagú krémes joghurt! Minket meggyőzött!