Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz
Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Vélemények
2024. 12. 03.
-
Már régen használom, nagyon elégedett vagyok vele.
2024. 07. 17.
-
2023. 07. 03.
-
Nagyon szeretem használni,jó hogy kipróbáltam a sajtkészítő csomagban lévőt. Azóta sokmindent készítettem vele!
2023. 06. 26.
-
2023. 03. 22.
-
2023. 03. 15.
-
2023. 01. 30.
-
Tökéletesen működik a sajtkészítéskor. Jó szívvel ajánlom!
2022. 12. 22.
-
JÓ HOGY VAGYTOK!!!
2022. 12. 20.
-
Szuper a termék. Hálás vagyok, hogy rátaláltam.