Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Mezofil starter kultúra - YoBiotik - 10 db
2.250 Ft
Menny.:db
mezofil starter sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Mezofil starter kultúra - YoBiotik - 10 db

2.250 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 113

Mezofil starter sajtkultúra

Mezofil hőmérsékleten savanyító és aromatermelő starter kultúra. A legtöbb sajt, vaj, tejföl, aludttej alapvető savanyító baktérium keveréke. A mezofil tejsav termelő baktériumok alapozzák meg a legtöbb tejterméket, és gondoskodnak hosszú eltarthatóságról is.
Három mezofil baktérium törzset tartalmaz: Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris és Lactococcus diacetylactis.
Finom, tiszta, erőteljes aromákat készít optimális savanyodás mellett.

Bővebben a baktériumokról

Rendelhető 229 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides 
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz

Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.

Tárolása: -18°C és +4°C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

 

Vélemények

5.00
30 értékelés
30
0
0
0
0
2024. 09. 26. -
Szójatejszínből készítettem tejfölt krémsajt kultúrával vegyítve. Nagyon jó lett. Kipróbáltam géppel és csak simán meleg takaróba bugyolálva a beoltott tejszínt, mindkettő tökéletes lett...
2024. 08. 11. -
Nagyon jó
2024. 06. 04. -
Ez is , és az àltalam kipróbàlt többi termék is szuper! Mindig gyorsan megkapom őket! Köszönet mindenért!
2024. 03. 28. -
Még nem használtam de más terméket igen és azzal meg vagyok elégedve. Remélem ez is ugyanolyan jó lesz
2024. 02. 28. -
Nagyon finom lesz tőle az aludtej, így a túró és a tejöl is! Próbàld ki egyszer és onnantól kezdve nem is akarod màsképp!
2023. 12. 07. -
Köszönöm a termékeket. Nem először rendelek már.
Mindig elégedett vagyok az összessel! Szuper!
2023. 12. 05. -
Folyamatosan használom, kiváló minőség
2023. 12. 03. -
Az első kultúra volt amivel a kezdő tanfolyamon megismerkedtem, sok évvel ezelőtt és ez a kultúra ami mindig van a hűtőmben :) Remekül működik :)
2023. 11. 28. -
Nagyon meg vagyok elégedve az összes termékkel Hálás köszönet érte
2023. 11. 28. -
Nagyon meg vagyok elégedve az összes termékkel Hálás köszönet érte
2023. 10. 10. -
2023. 08. 01. -
Szuper :)
2023. 07. 05. -
Kb 1.5 nap alatt aludt meg tőle a tej, de valószínűleg a hőmérséklet nem volt ideális. A túró íze nagyon jó lett, de még tovább kísérletezek.
2023. 06. 26. -
2023. 06. 14. -
Szuper jól működik, köszönöm!
2023. 05. 29. -
2023. 05. 17. -
2023. 04. 30. -
minden termék kiváló minőségű
2023. 04. 18. -
Szeretem ezeket a kapszulás termékeket. Jó minőségűek és könnyen kezelhetők.
2023. 04. 09. -
A Mesofilt szeretem a Gomolya és a Túró készítés éhező.
2023. 02. 22. -
2023. 02. 20. -
Nagyon jò termékek és a videotokkal együtt én is megtanultam a sajt készítés alapjait
A termék pedig ehhez nagyszerű
Kószonom
2023. 01. 28. -
Első próbálkozásom, de nem az utolsó.
2023. 01. 28. -
Első próbálkozásom, még nincs kész, de az állaga nagyon szép a gomolyámnak. Köszönöm szépen a részletes útmutatást. Az első, de nem az utolsó sajtom lesz az biztos.
2023. 01. 26. -
Működik ;)
2023. 01. 21. -
Remek, kitűnő termék.
2023. 01. 03. -
Kitűnő.
2022. 12. 10. -
Remek sajtokat sikerült készíteni vele. Köszönöm.
2022. 12. 04. -
2022. 11. 22. -