Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Mezofil starter kultúra ömlesztve - 500 literhez
4.000 Ft
Menny.:db
mezofil starter sajtkultúra ömlesztve
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Mezofil starter kultúra ömlesztve - 500 literhez

4.000 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 201

Mezofil starter sajtkultúra

Mezofil hőmérsékleten savanyító és aromatermelő starter kultúra. A legtöbb sajt, vaj, tejföl, aludttej alapvető savanyító baktérium keveréke. A mezofil tejsav termelő baktériumok alapozzák meg a legtöbb tejterméket, és gondoskodnak hosszú eltarthatóságról is.
Három mezofil baktérium törzset tartalmaz: Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris és Lactococcus diacetylactis.
Finom, tiszta, erőteljes aromákat készít optimális savanyodás mellett.

Bővebben a baktériumokról

Rendelhető 38 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides 
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz

Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.

Tárolása: -18°C és +4°C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

 

Vélemények

5.00
8 értékelés
8
0
0
0
0
2024. 07. 29. -
Jó.
2023. 12. 27. -
Nagyon finom friss sajtok készültek vele,na és persze a szuper recepteknek köszönhetően!
2023. 09. 17. -
Szuper szeretjük
2023. 07. 31. -
Kitűnő.
2023. 05. 02. -
Kitűnő termék. Mi gomolya sajt készítéséhez használtuk már, és nem csalódtunk az elkészült termékben, sőt...
2023. 04. 12. -
Szuper!
2023. 04. 04. -
2023. 02. 28. -
Tökéletes termék. Egy barátnőm ajánlott Titeket és nem hiába! Biztos, hogy rendelni fogok még!