Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz
Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Vélemények
2025. 03. 19.
-
Nem először használom. Nekem bevált.
2024. 07. 29.
-
Jó.
2023. 12. 27.
-
Nagyon finom friss sajtok készültek vele,na és persze a szuper recepteknek köszönhetően!
2023. 09. 17.
-
Szuper szeretjük
2023. 07. 31.
-
Kitűnő.
2023. 05. 02.
-
Kitűnő termék. Mi gomolya sajt készítéséhez használtuk már, és nem csalódtunk az elkészült termékben, sőt...
2023. 04. 12.
-
Szuper!
2023. 04. 04.
-
2023. 02. 28.
-
Tökéletes termék. Egy barátnőm ajánlott Titeket és nem hiába! Biztos, hogy rendelni fogok még!