Barion Pixel
Krémsajt kultúra - Yobiotik - 20 db
4.500 Ft
Menny.:
db
krémsajt kultúra 20 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Krémsajt kultúra - Yobiotik - 20 db

4.500 Ft
:
Menny.:
db

Krémsajt kultúra - 5 db kapszula 50 literhez

Krémes állagú aromás sajtok készítéséhez. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett enyhe diacetil aromákat termel.

Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek...

Krémsajt recept és videó

Rendelhető 203 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt


krémsajt recept »»»

Vélemények

5.00
8 értékelés
8
0
0
0
0
2024. 09. 03. -
Kecsketejből készítem a krémsajtot ezzel a termékkel!Mindenkinek ízlik,lehet az sós,akàr édes!Most éppen cseresznye paprikát töltöm vele olajosan,savanyusàgnak.Kivàló,köszönöm!
2024. 02. 18. -
2023. 08. 14. -
2023. 08. 01. -
2023. 05. 31. -
2023. 05. 31. -
Régóta használom kecske sajthoz. Kiváló termék, ajánlom szeretettel!
2023. 03. 07. -
2022. 11. 23. -
Nekem bevált
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.