Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz
Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi
Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt
krémsajt recept »»»
Vélemények
2024. 09. 03.
-
Kecsketejből készítem a krémsajtot ezzel a termékkel!Mindenkinek ízlik,lehet az sós,akàr édes!Most éppen cseresznye paprikát töltöm vele olajosan,savanyusàgnak.Kivàló,köszönöm!
2024. 02. 18.
-
2023. 08. 14.
-
2023. 08. 01.
-
2023. 05. 31.
-
2023. 05. 31.
-
Régóta használom kecske sajthoz. Kiváló termék, ajánlom szeretettel!
2023. 03. 07.
-
2022. 11. 23.
-
Nekem bevált