Barion Pixel
Krémsajt kultúra - Yobiotik - 10 db
2.450 Ft
Menny.:
db
krémsajt kultúra 10 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Krémsajt kultúra - Yobiotik - 10 db

2.450 Ft
:
Menny.:
db

Krémsajt kultúra - 5 db kapszula 50 literhez

Krémes állagú aromás sajtok készítéséhez. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett enyhe diacetil aromákat termel.

Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek...

Krémsajt recept és videó

Rendelhető 239 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt


krémsajt recept »»»

Vélemények

5.00
12 értékelés
12
0
0
0
0
2024. 07. 23. -
2024. 03. 26. -
Igazolt vásárlás
Krémsajt mindig készül. Minimális munka, beleköthetetlen eredmény, kezdőknek is sikerélmény. Nem csak sósan, édes tortákhoz is használom, mascarpone helyett! És le is fagyasztom! Azután is jól lehet vele dolgozni. Fincsi!
2024. 02. 27. -
2024. 02. 20. -
Több alkalommal készítettem.
Nagyon kevés macerával nagyon jó végeredmény.
Tetszik, hogy szobahőmérsékleten teszi a dolgát.
A végeredmény sokféleképpen felhasználható. Mi édesen palacsintába töltjük, sósan kenyérre kenjük. Készült már belőle pizza alap is.
2023. 12. 14. -
Szeretem
2023. 06. 17. -
2023. 04. 25. -
Nagyon finom krémsajt készült a termék segítségével.
2023. 03. 15. -
Nagyon jó termék !
2023. 02. 06. -
2022. 12. 18. -
Nagyon finom lett a krémsajt.
2022. 12. 04. -
2022. 11. 16. -
Nagyon finom krémsajt készült a kúltúra és Panni videójának segítségével. Köszönet érte.
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát