Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Krémsajt kultúra - Yobiotik - 10 db
2.250 Ft
Menny.:db
Krémsajt kultúra - Yobiotik - 10 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Krémsajt kultúra - Yobiotik - 10 db

2.250 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 113

Megújult a krémsajt keverékünk. Még krémesebb, aromásabb sajtok. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett erős diacetil aromákat termel.

Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek...

Rendelhető 318 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt


krémsajt recept »»»

Vélemények

5.00
12 értékelés
12
0
0
0
0
2024. 07. 23. -
2024. 03. 26. -
Igazolt vásárlás
Krémsajt mindig készül. Minimális munka, beleköthetetlen eredmény, kezdőknek is sikerélmény. Nem csak sósan, édes tortákhoz is használom, mascarpone helyett! És le is fagyasztom! Azután is jól lehet vele dolgozni. Fincsi!
2024. 02. 27. -
2024. 02. 20. -
Több alkalommal készítettem.
Nagyon kevés macerával nagyon jó végeredmény.
Tetszik, hogy szobahőmérsékleten teszi a dolgát.
A végeredmény sokféleképpen felhasználható. Mi édesen palacsintába töltjük, sósan kenyérre kenjük. Készült már belőle pizza alap is.
2023. 12. 14. -
Szeretem
2023. 06. 17. -
2023. 04. 25. -
Nagyon finom krémsajt készült a termék segítségével.
2023. 03. 15. -
Nagyon jó termék !
2023. 02. 06. -
2022. 12. 18. -
Nagyon finom lett a krémsajt.
2022. 12. 04. -
2022. 11. 16. -
Nagyon finom krémsajt készült a kúltúra és Panni videójának segítségével. Köszönet érte.