Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kesuital por - 500 g
8.300 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Kesuital por
Kép 2/2 - Kesúdió liszt
Kesuital por
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kesuital por - 500 g

8.300 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 416

Vegán kesudió italporunk sokszínűen alkalmazható, például növényi alapú joghurtok, kefir, tejszín készítésére, vagy egyszerűen csak kesudió italként fogyasztva. Por állagának köszönhetően a végtermékek sűrűsége szabályozható. Ez a kiváló minőségű kesudió por minden ételnek, italnak finom, könnyű ízt ad, ami véleményem szerint fokozza az élményt! :) A por természetes zsírtartalmának köszönhetően meglepően tejes érzetet ad fogyasztás közben.

Egy általános kesudiótejet körülbelül 3-5% kesudió por vízbe keverésével érhetünk el. Tehát 1 tasakból körülbelül 10-12 liter kesuitalt lehet készíteni.

Kesuital porunk nem összekeverendő a kesu liszttel. Az italpor egy nagyon finom szemcsés, vízben oldódó por.

Rendelhető 18 db

Leírás

Számtalan lehetséges felhasználás, például:

  • Add hozzá turmixokhoz, hogy fokozd az ízt és az állagot
  • Cseréld le tejszínt főzés közben (kiválóan illik vegán curryhez, pörköltekhez, krémlevesekhez)
  • Kávéhoz tej helyett
  • Készíts házi növényi alapú joghurtokat és kefirt
  • Add hozzá süteményekhez, fagylaltokhoz

Tulajdonságok:

  • Vegán
  • 100%-ban természetes
  • Tartósítószer mestes
  • Tiszta kesudió íz
  • Szabályozható sűrűség
  • Fehér / világossárga szín
  • Jó alternatíva a tehéntej helyettesítésére

Az A4Y joghurt kultúránk és a Natúr joghurt kultúránk egyaránt laktózmentes, és ezzel a termékkel együtt használhatók növényi alapú joghurtokhoz!

Egyszerű növényi joghurt recept:

Hozzávalók:

  1. Keverd össze a kesuital port, a faba fehérjét, a mézet és a meleg vizet
  2. Alaposan keverd össze (turmixszal, botmixszerrel, habverővel, stb...)
  3. Melegítsd fel 92-98 °C-ra
  4. Hűtsd vissza 43 °C-ra
  5. Adj hozzá a joghurtkultúrát
  6. Tartsd ezen a hőmérsékleten 6-8 órán keresztül (használj fermentáló gépet, termoszt, vízfürdőt, vagy bármit, ami segít a hőmérséklet tartásában)
  7. Tedd a hűtőbe egy éjszakára

Ha inkább a savanykásabb joghurtokat szeretsz, akkor az A4Y joghurtkultúrát, ha inkább az édesebb, semlegesebb joghurtokat, akkor a Natúr joghurtkultúrát válaszd.

Összetevők:

  • 96% kesudió
  • 4% inulin (prebiotikus növényi rost)

A kesuital por friss kesudió magjából készül porlasztva szárítás technológiával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.