Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kenyérkovász - YoBiotik - 24 adag
5.300 Ft
Menny.:db
kenyérkovász 24 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kenyérkovász - YoBiotik - 24 adag

5.300 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 265

Kenyérkovász keverék, 12 sütéshez

Hosszan kovászolt finom és egészséges péksütemények kelesztéséhez. Nem tartalmaz glutént!

Adj a kenyértésztához szuper egészséges kendermagunkból is. Nézd meg ide kattintva!

Kenyérsütő formáinkat ide kattintva tudod megtekinteni.

hosszan kovászolt parasztkenyér receptje
kovászolt vajaskifli receptje

kovászolt bagett receptje
kovászolt fonottkalács recept
kovászolt pizzatészta recept

gluténmentes kenyér házilag
angol muffin kovászolva

Rendelhető 53 db

Leírás

Másfél év kísérleteinek eredménye, hogy sikerült olyan keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni.

Olvass erről bővebben itt

A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek számunkra emészthetőbbé egészségesebbé teszik a kenyértésztát. A 18-24 óra lassú fermentálással-kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen íz, illat, állag, bélzet, héjszerkezet csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.

A termék csomagolása:

Adagolókanállal együtt, visszazárható (simítózáras) PE-ALU tasakba csomagolva.(12, 24, 60, 120 adagonként rendelhető)
Tartalmazza a kovászoláshoz szükséges élesztőgombák és baktériumok keverékét.

Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 kg pékáru készítéshez ajánlott.
YoBiotik kovász kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben)  hosszan megőrzi minőségét.

Összetevők:
- tejsavbaktériumok
- válogatott élesztőgomba törzsek
- inulin (növényi rost)
- a baktériumok hordozó anyagai: maltodextrin, szacharóz, laktóz

Vélemények

5.00
21 értékelés
20
0
0
0
0
2024. 08. 13. -
Nagyon szeretek vele dolgozni, mindig tökéletes lesz a kenyér!
2024. 04. 30. -
Igazolt vásárlás
Saját kovásszal is sütök, így van összehasonlítási alapom. A Yobiotik kenyérkovásszal egyrészt kényelmes sütni, mert mindig készen áll a bevetésre, még a saját kovász esetében egy rosszul időzített etetéssel az egész sütés felborulhat. Így ha időre kell készítenem kenyeret, zsömlét, kalácsot, akkor azt mindig a Yobiotik kenyérkovásszal teszem. Számomra az ízek kavalkádja érik meg a tésztában, ha ezzel sütök. A saját kovászos pékáruim is nagyon ízlenek. A beltartalmi értéke is nyilván magasabb a Yobiotik kovásznak, és ez az emészthetőségében is megnyílvánul. Nem telít el a vele sütött pékáru, és kifejezetten kellemesen laktató, nem úgy, mint pld egy élesztős kenyér, vagy nagyüzemi sütésű kovászos termék. Félve nyúltam eleve a kovászoláshoz, de a gyümölcs, a zöldség fermentálás sikereim után egyértelmű volt, hogy kell a fejlődés, és a nehezebbnek tűnő kenyérsütésbe is bele kell merüljek. Nem bántam meg, mindenkinek nagyon ajánlom! Az oldalon található pékáru receptek tökéletesen működnek, úgyhogy kezdők is bátran belevághatnak!
2024. 04. 10. -
Nagyon jó termék. Szép és finom kenyeret sütöttem. Kipróbálom pizza tésztához is.
2024. 03. 18. -
Nagyon szuper termék! Olyan laza, buborékos a kenyértésztám, amiről korábban csak álmodtam! Imádom!
2024. 02. 24. -
Nagyon szeretem
2024. 02. 18. -
2024. 02. 06. -
Köszönöm szépen a gyors kiszállítást. A termék kitűnő, többször sütöttem már vele.
2024. 01. 28. -
Igazolt vásárlás
Kiváló, jól használható és egészséges termék.
2023. 12. 26. -
Imádom ezt a terméket, csak ezzel készítem a kenyeret a kis családomnak.
2023. 12. 12. -
Nagyon nagyon jó! Isteni finom kenyereket sütök vele.
2023. 12. 10. -
2023. 12. 06. -
Egyenlőre nem áll módomban kovászt nevelni ezért nagyon hálás vagyok, hogy lehet készen is kapni. Köszönöm!
2023. 11. 11. -
A hagyományos kovásszal sikerült néhány nagyon finom kenyeret sütöm, de volt több kudarcom is. Nagyon szigorú "napirendet" követelt, amit nehéz volt tartani, így lemondtụnk a kovászos kenyérről. Ezzel a kenyérkovász porral, és sok türelemmel sikerült nagyon finom pizzát, és bagettet sütnöm. Talán lehetne kissé savanyúbb, de ezzel együtt kiváló termék, és mindenkinek ajánlom!
2023. 09. 12. -
Nagyon örülök, hogy megtaláltam a terméket, végre tudok kovászos kenyeret sütni. Sokat utazom, szóval az élő kovász készítés nem sikerült. Így viszont bárhol és bármikor a sajátomat ehetem.
2023. 09. 10. -
Imaadoom... Régen szerettem volna kovászos bagettel, de ezzel a termékkel pofonegyszerű lett. Már nem kell etetgetni a kovászt, mint a tamagocsit - minden áldott nap. Zseniális!
2023. 05. 02. -
Hónapokig kínlódtam a kovász neveléssel, aztán feladtam. Rátaláltam erre a termékre, s rögtön ki is próbáltam. Egyszerű, könnyű vele dolgozni, és nagyon finom lett a kenyerem.
2023. 04. 19. -
Imádom, imádok ezzel a kultúrával dolgozni! :)
2023. 03. 27. -
Nagyon elégedett vagyok, finom kenyér készült vele. Megéri,mert a kovásznevelgetés nagyon sok időt, és odafigyelést igényelt.
2023. 03. 15. -
Tökéletes kovászos kenyeret lehet vele készíteni!
2023. 03. 08. -
Másnapra nem nagyon marad. Abból amit készítünk belölle .
2023. 01. 18. -
Régóta vásárolom, számunkra tökéletes kovász.
Nincs vele macera.
Köszönöm szépen Házisajtkészítés, minden terméketek kimagasló minőségű.