2020 sajtkészítés
2020 sajtkészítés 2
Telefonszám
Nyitvatartás

Juhtej

A juhtejből készült termékek igen ízletesek és egészségesek. A magas fehérje és zsírtartalma lehetővé teszi igen sokféle és zamatos termék elkészítését. Fogyasztása révén erősödik a szervezet védekező-immunrendszere és rendkívül fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Közvetlenül vagy közvetve rákellenes hatást fejtenek ki és az allergiások és a tejfehérje ill. tejcukor érzékenyek is fogyaszthatják.
A juhtejből készült joghurt, kefir, gomolya, juhtúró és sajtféleségek önmagukban és ételek formájában fogyasztva is nagy gasztronómiai élményt nyújtanak. Étkezés során zöldpaprikával, paprikával, paradicsommal, új és lilahagymával, borokkal kiváló ízharmóniát alkotnak.
A sajtféleségekből – kaskaval, feta, roquefort típusú nemes penészes márványsajt, parenyica –, félkemény és ízesített ill. füstölt termékek közül mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A juhtúró pedig ízletes alapanyaga a közkedvelt sztrapacskának, de nagyon finom körözött is készíthető belőle. A joghurt és a kefir pedig igen jótékonyan segíti az emésztést és az egészséges táplálkozást. (Forrás: MJKSz Weboldaláról)

Friss juhtej kapható!!!
Tel.: +36-30/419-4924
E-mail: info@ferenczijuhaszat.hu