Leírás
Optimális arányban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a termofil törzsek aránya.
Összetevők:
- Lactococcus lactis
- Lactococcus cremoris
- Lactis diacetylactis
- Streptococcus salivarius thermophillus
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckii
- Inulin (növényi rost)
- Baktériumok hordozó anyaga: laktóz
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Vélemények
2024. 06. 17.
-
Régóta használom,nagyon finom és jó ízvilágú sajt készűl vele!Megvagyok elégedve!
2023. 01. 03.
-