Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
HSB termofil sajtkultúra - ömlesztve 1 000 literhez
7.800 Ft
Menny.:db
HSB thermopile sajtkultúra, Parmezán, Pecorino, Manchego, Comte sajtokhoz
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

HSB termofil sajtkultúra - ömlesztve 1 000 literhez

7.800 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 391

Termofil sajtkultúra  (Helveticus, Thermofilus, Bulgaricus)

A szelektált baktériumok savanyítóképessége közepesen magas, fehérjebontó aktivitása és aromatermelése magas. Hosszan érlelt pikáns sajtok készítéséhez ajánljuk.
Grana-padano, parmezán, comte, gruyére-gróji, pecorino, sbrinz, csípős-fűszeres provolone, manchego, asiago stb.

Rendelhető 9 db

Leírás

Felhasználása:
Önállóan, vagy egyéb sajtkultúrák kiegészítőjeként, hosszabb érlelésű utómelegített félkemény és kemény sajtok készítéséhez.

Összetevők:
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckeii subsp bulgaricus
- Streptococcus salivarius subsp thermophilus

- Baktériumok hordozó anyaga: laktóz
- Inulin (növényi rost)

Tárolása: +4°C , vagy alacsonyabb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.