Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.800 Ft
Menny.:db
HSB thermopile sajtkultúra, Parmezán, Pecorino, Manchego, Comte sajtokhoz
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

HSB termofil sajtkultúra - ömlesztve 1.000 literhez

6.800 Ft
ömlesztett
Menny.:db
Rendelhető 30 db

Leírás

Termofil sajtkultúra  (Helveticus, Thermofilus, Bulgaricus)
A szelektált baktériumok savanyítóképessége közepesen magas, fehérjebontó aktivitása és aromatermelése magas. Hosszan érlelt pikáns sajtok készítéséhez ajánljuk.
Grana-parmezán, comte, gruyére-gróji, pecorino, sbrinz, csípős-fűszeres provolone, manchego, asiago stb.
Felhasználása:
Önállóan, vagy egyéb sajtkultúrák kiegészítőjeként, hosszabb érlelésű utómelegített félkemény és kemény sajtok készítéséhez.
Baktériumok:
Lactobacillus Helveticus
Lactobacillus delbrueckeii subsp bulgaricus
Streptococcus Salivarius subsp Thermophilus
Baktériumok hordozó anyaga: laktóz

Tárolása: +4°C , vagy alacsonyabb
Kapható kiszerelés:
Kapszulázva 10 liter tejhez/kapszula: 5,10,20,50,100 db
ömlesztett kiszerelésben: 500, 1000 liter tejhez