Jump to navigation

Címlap
  Boldogok a sajtkészítők!

 

  • Tanfolyamok
  • Receptek
  • Hasznos-érdekes
    • Események
      • VI. Sajtmustra
    • Sajtócikk
    • Érdekességek
    • Baráti oldalak
    • Újdonságok
    • Csomagoló üzemünk
    • Joghurt és kefir
    • Keménysajtok készítése
    • Letöltések
    • Sajtok préselése
  • Kapcsolat
  • Vásárlás
    • Vásárlás
    • ÁSZF
    • Adataid kezelése
    • Garancia
    • Vásárlás menete
  • Letöltések
  • Belépés
  • Kenyérsütés
  • Sajtkészítés
Panni sajt
Sajtos bolt

Hőmérők, páratartalom mérők

Jelenlegi hely

  1. Címlap ›
  2. Eszközök ›
  3. Mérőeszközök
zsinóros hőmérő
Digitális hőmérő zsinóros érzékelővel, 110℃-ig
Akció!
1 650 Ft1 450 Ft
Részletek »
digitális konyhai hőmérő
Digitális beszúró hőmérő - maghőmérő
Akció!
2 950 Ft2 550 Ft
Részletek »
páratartalom és hőmérő DTH06
Levegő hőmérséklet és páratartalom mérő nagy kijelzővel
Nincs raktáron, nem rendelhető!
Részletek »
Páratartalom és hőmérő DC205
Levegő hőmérséklet és páratartalom mérő
Akció!
2 850 Ft2 500 Ft
Részletek »
FST-150 termosztát
Hőmérséklet szabályzó - hűtés vagy fűtés termosztát
Raktáron
8 300 Ft
Részletek »
Voltcraft DT-300, digitális beszúrós hőmérő, folyadék hőmérő -50 - +300 °C,
Voltcraft DT-300, digitális beszúrós hőmérő, folyadék hőmérő -50 - +300 °C,
Raktáron
15 500 Ft
Részletek »
Greisinger digitális beszúró hőmérő, -199,9 - +199,9 °C, GTH175/PT
Greisinger digitális beszúró hőmérő, -199,9 - +199,9 °C, GTH175/PT
Raktáron
24 400 Ft
Részletek »
infra hőmérő
Infravörös hőmérő, digitális
Nincs raktáron, nem rendelhető!
Részletek »
VOLTCRAFT UKT-100 beszúró hőmérő
Voltcraft UKT-100 beszúró konyhai hőmérő, és infrahőmérő LED-es lámpával
Nincs raktáron, nem rendelhető!
Részletek »
Voltcraft digitális beszúró hőmérő időzítővel, 0 - +200 °C, HACCP, DET-3T
Voltcraft digitális beszúró hőmérő időzítővel, 0 - +200 °C, HACCP, DET-3T
Raktáron
5 990 Ft
Részletek »

Kosár

A kosár üres.

Termékek

  • Ajándék ötletek
  • Könyvek
  • Újdonságok
  • Alapanyagok
    • Danisco
    • Hansen
    • Joghurt és kefir kultúrák
    • Kenyérkovász
    • Tejoltó enzimek
    • Sajtkultúrák
    • Sajtbevonók
    • Segédanyagok
    • Bioprox
  • Eszközök
    • Sajtformák
      • 1-2kg-os sajtformák
      • 1kg alatti formák
      • 2,1-6kg-os sajtformák
      • 6kg feletti formák
      • Gouda formák
      • Különleges sajtformák
      • Lágysajt formák
      • Pasta filata
      • Sajtkáva-sajtgyűrű
      • préslapok
    • Sajtkések
    • Vörösréz sajtüst
    • Sajtkendők, érlelő hálók
    • Alvadékkeverők
    • Kannák
    • Sajthárfák
    • Sajtprések
    • Mérőeszközök
      • Hőmérők, páratartalom mérők
      • Mérlegek
      • Sótartalom mérő
      • pH mérők
    • Fazekak
    • GN edények
    • Asztal-kád
    • Érlelő - érlelés
  • Sajtkészítő csomagok
  • Kiegészítők

Tudástár

  • Sajtkészítés
  • Receptek
  • Sajtműhelyem
  • Külföldi sajtok
  • Magyar sajtok
  • Sajt és bor
  • Sajtos kezdetek
  • Szeletelés
  • Tárolás
  • Letöltések

Belépés

  • regisztráció
  • Új jelszó igénylése

Caps Lock aktív

joghurt és kefir kultúrák

üzenőfal

üzenet küldése

Kedves Panni,Zsolt!!Érdeklődnék hogy a későbbiekben lehet-e majd nálatok 30 L-es fazekat vásárolni?Vagy most már csak a 10 L-es lesz?
Violetta
Kedves Panni! A kenyérkovásszal pogácsát is lehet sütni vagy csak kenyérféléket?
Mária
Szia Ricsi! Ph mérővel tudod pontosan megnézni. (4.9-5.3.) Ha túl savanyú, akkor melegítéskor átfolyik a szűrőn.
Panni
Kedves Panni. Parenyica készítésénél hogyan tudom megállapítani hogy az alap megsavanyodott e rendesen? Esetleg a túlsavanyodás hogyan észlelhető? Köszönöm
Ricsi
Kedves Zsolt! Köszönöm a gyors választ!
Kenesei Katalin
Kedves Katalin! 1,5% sóval kellemesen sós lesz. (15gr.)
Zsolt
Kedves Marika! 10 liter tejhez fél késhegynyi M270 kultúra kb.
Zsolt
Kesudió alapon sokféle fermentált "sajt" készülhet. krém, lágy, friss-fűszeres, vágható-reszelhető, camembert, kékpenészes stb...
Zsolt
Szia Panni! Ma este elkészül az első kecsketejes krémsajtom. :) Kb. mennyi sót tegyek egy kg-hoz? Köszi
Kenesei Katalin
Kedves Ágnes! Krémsajt kultúrával tudnál kesukrémet fermentálni. Szobahőmérsékleten 1-2 nap alatt megsavanyodik. Utána hűtőben érhet tovább.
Zsolt

további üzenetek

Copyright 2018 Budapest - hazisajtkeszites.hu - All Rights Reserved

Drupal weboldal fejelsztés

  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat