Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Folyékony füst 500 ml
7.300 Ft
Menny.:db
folyékony füst
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Folyékony füst 500 ml

7.300 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 366

SmokEz Enviro-24P folyékony füst-pác koncentrátum

Természetes bükkfa füst lecsapatásával nyert vizes oldat.  Előállítása kontrollált pirolízissel történik, annak érdekében, hogy a hagyományos füst aromáját legjobban megközelítse. Tiszta, barna folyadék, keményfára jellemző füst illattal. A megfelelő füstös aromát és színt a sajtkészítmények bepermetezésével, beecsetelésével vagy bemártásával lehet elérni.
Használható még húskészítmények pácolására-permetezésére, barbecue szószok készítésre, zöldségek, tészták (pl.: ázsiai sült tészta) aromásítására.
A folyékony füst lezárt csomagolásban, 7-24C° közötti hőmérsékleten tartandó.

Ajánlott felhasználása:
3-4 ml folyékony füstöt belekeverünk 2 dl vízbe. A kinyújtott sajtszalagot bekenjük a folyékony füsttel, majd vékonyan megsózzuk, és szorosan feltekerjük. A füsttel hígított vízbe beleáztatjuk a feltekert parenyicánkat 3-4 órára. 1-2 óra elteltével érdemes átforgatni. Ha elérte a kívánt színt, vedd ki a pácból, és hagyd szikkadni.

Ha közvetlenül kevered a termékbe, akkor az ajánlott adagolás 1-3 g késztermék kilogrammonként. Ezt a módszert inkább a füstölt hentesáruk készítéséhez használják. (kolbász, virsli, szalámi, stb.)
Koncentrációja nem haladhatja meg a 15 g-ot a kész termék kilónként!

Öszzetevők:
keményfák pirolízisével, és feldolgozásával nyert füst aromák: 15-20 mg/ml
ecetsav: 7-9%
karbonilok: 22-30%

Tulajdonságok:
PH: 2,5-3,5
sűrűség: 1,14 kg/L

Minősítések: FDA, USDA, GRAS, Kóser, Parave, Halal

Rendelhető 1041 db

Vélemények

5.00
6 értékelés
6
0
0
0
0
2023. 12. 13. -
Imádom ezt a terméket, kiválóan használható a parenyica sajtok füstöléséhez.
2023. 05. 12. -
Nagyon szeretem jó termék!
2023. 04. 19. -
Nagyon meg vagyok elégedve.
2023. 03. 19. -
2023. 01. 03. -
2022. 12. 04. -