Barion Pixel
Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db
1.950 Ft
Menny.:
db
Camembert sajtkultúra 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db

1.950 Ft
:
Menny.:
db

Leírás

Fehér bundás, krémes-folyós tésztájú lágysajtokhoz

Penicillium candidum (fehér nemespenész), Geotrichum candidum és mezofil kultúrák keveréke.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez ajánljuk még 
brie kultúránkat

Összetevők:

- Lactococcus lactis subsp. actis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilaktis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Penicillium candidum
- Geotrichum candidum

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Tárolása: +4 °C vagy az alatt

Vélemények

5.00
6 értékelés
6
0
0
0
0
2024. 12. 29. -
Kiváló.
2024. 07. 08. -
Növényi sajt készítéséhez vásároltam már többedszerre, mindig kiválóan megérik, és remek, camambert jellegű kölessajtot lehet belőle készíteni.
2024. 01. 31. -
Panka sajt készítéséhez vásároltam már korábban is a terméket, remekül működik. Nagyon jó minőségű osztrák joghurtot oltottam be vele, és két hét alatt gyönyörű fehér penész keletkezett rajta. Krémes, kellemes ízű friss Panka sajt lett belőle. Legközelebb camembert-et is készítek vele.
2023. 10. 31. -
Mindig szép eredményt érek el a használataval.
2023. 10. 22. -
Most készítek először camembert, remélem, jól sikerül .
2023. 01. 18. -
Remekül működő kultúra, krémes textúra, lágy ízvilág. Többször dolgoztam vele nyers tejjel -jersey tehén- is csodálatos a végtermék.

Letölthető receptek

Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát