Leírás
Leírás:
Az annatto egy természetes színezék, amelyet a Bixa orellana növény magjából vonnak ki. Évszázadok óta használják élelmiszerek színezésére, különösen a sajt- és tejiparban. Gazdag, aranysárga vagy narancs árnyalatot biztosít, amely természetes és vonzó megjelenést kölcsönöz a termékeknek.
Főbb jellemzők:
Természetes eredetű – Növényi alapú színezék, mesterséges adalékok nélkül.
Kiváló stabilitás – Hő- és pH-álló, nem fakul könnyen.
Széleskörű alkalmazás – Cheddar, Gouda, Edami, Mimolette és más sajtok színezésére.
Egészségbarát – természetes anyag, de aki más ételszínezékekre is érzékeny, az körültekintéssel használja!
Felhasználás:
A kívánt szín elérése érdekében keverj a sajttejbe a készítés kezdetekor 0,5 - 2 ml annato kivonatot