Panni sajt
Sajtos bolt

Adatvédelmi nyilatkozat

Röviden:
A hazisajtkeszites.hu internetes oldalon megadott adataidat bizalmasan kezeljük, biztonságos szerveren tároljuk, harmadik fél részére nem adjuk át. Kivétel ez alól a megrendelés teljesítése érdekében közreműködő alvállalkozó, (futárszolgálat), aki azonban a tőlünk kapott adatokat kizárólag a sikeres kiszállítás érdekében jogosult használni. Hírlevelet csak akkor fogsz tőlünk kapni, ha érdekes-értékes információkat tudunk számodra nyújtani. A leiratkozás lehetősége minden levelünk alján megtalálható.

Adatvédelmi Nyilatkozat
Adataid kezelésekor mindenkor a lentebb felsorolt jogszabályoknak megfelelően járunk el.
Az általad megadott adatokat  a BiaRia Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelés részleteinek későbbi bizonyítása, illetve - amennyiben hozzájárulsz- hírlevél küldése céljából tárolja. Adataid harmadik fél részére nem adjuk át! Kivétel ez alól a megrendelés teljesítése érdekében közreműködő alvállalkozó, (pl. futárszolgálat), aki azonban a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Az információk tulajdonjoga:
Kijelentjük, hogy a BiaRia Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A hazisajtkeszites.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos az itt található információk, tartalmak, árucikkek saját üzleti célra történő árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent tartalommal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, vagy vásárol, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadja, azzal egyetért.

Vonatkozó jogszabályok:

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelemről
2015. évi CXXIX. törvény, amely módosítja a 2011. évi CXII. törvényt