Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2024.05.06.  Gomolya, Parenyica, Mozzarella - ALAPOZÓ SAJT SULI
Sajt suli, gomolya készítés
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Leírás

Gomolya, parenyica, mozzarella sajt tanfolyam

Szeretnél belekóstolni a sajtkészítés alapjaiba?
A tanfolyamon részt vehetsz az alapok elsajátításában, néhány egyszerűbb sajt elkészítésének folyamatában.
Együtt készítjük a sajtokat, mindenki a saját sajtját formálja, ízesíti.
Közben mindent részletesen átbeszélünk, és le is jegyzeteljük, hogy később otthon is önállóan majd el tudd készíteni.
Lesz ott sok finom alapanyag, a sajtkészítéshez szükséges eszközök.
Neked csak egy tollat és egy jegyzetfüzetet kell hoznod.
Amit a tanfolyamon készítünk sajtot, azt mind el is viheted!
Légy majd büszke, hogy mennyire finom sajtokat alkottál, kóstoltasd meg családoddal, barátaiddal!
A sajtkészítés során keletkezett savót is hasznosítjuk, készítünk belőle ordát (ricotta).


AMIT KÉSZÍTÜNK:

friss, fűszeres gomolya sajt

parenyica

mozzarella

orda (ricotta)


A tanfolyam 09:00-kor kezdődik és kb. 16:00-16:30-ig tart.
Ha szeretnél Te is egyszerűen sajtot készíteni otthon, fontosnak tartod, hogy adalékmentesen táplálkozz, szereted az alkotás örömét,
gyere el a tanfolyamra és legyél Te is boldog sajtkészítő!
Ára: 30.000 Ft
Jelentkezz, hogy Te is benne légy a sajt suli 10 fős csapatában!

A tanfolyamokat Pozsa Panni vezeti.
Helyszín: 2051 Biatorbágy, Fő utca 63/b., Panni Sajtműhelye.
Jelentkezésedet a tanfolyam díjának átutalásával tudod megerősíteni. 
Pozsa Anna K&H Bank: 10403208-50526684-65671001

Ha további kérdésed van hívj +36/20 454-5857, vagy írj emailt a panni@hazisajtkeszites.hu címre. 

VÁRLAK SOK SZERETETTEL!


 

A RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA A TANFOLYAM KEZDÉSE ELŐTT LEGALÁBB KÉT HÉTTEL LEHETSÉGES.

Termék címkék:
sajt suli

2024.05.06. Gomolya, Parenyica, Mozzarella - ALAPOZÓ SAJT SULI

Szeretnéd a sajtkészítés alapjait kipróbálni? 

Alkotni egy ehető, gyúrható sajttal?

Gyere el, sajtozzunk együtt!

Férőhely: 10 résztvevő