Camembert, Brie sajtkészítő tanfolyam
Szereted a penészes sajtok izgalmas világát?
A tanfolyamon megtudhatod hogyan ölt bársonyos bundát a fehérpenészes sajtok királynője, hogyan lesz krémesen lágy egy nagyobb korong brie.
A tanfolyamon megismerkedhetsz a különleges sajtok készítésével.
Együtt készítjük a sajtokat, mindenki a saját sajtját formálja, sajtolja.
Közben mindent részletesen átbeszélünk, és le is jegyzeteljük, hogy később otthon is önállóan majd el tudd készíteni.
Lesz ott sok finom alapanyag, és a sajtkészítéshez szükséges eszközök.
Neked csak egy tollat és egy jegyzetfüzetet kell hoznod.
Amit a tanfolyamon készítünk sajtot, azt mind el is viheted!
Légy majd büszke, hogy mennyire finom sajtokat alkottál, kóstoltasd meg családoddal, barátaiddal!
A sajtkészítés során keletkezett savót is hasznosítjuk, készítünk belőle ordát (ricotta).
AMIT KÉSZÍTÜNK:
Camembert sajt
Brie sajt
Ricotta
A tanfolyam 09:00-kor kezdődik és kb. 16:00-16.:30-ig tart.
Ha szeretnél Te is nagyszerű sajtot készíteni otthon, fontosnak tartod, hogy adalékmentesen táplálkozz,
szereted az alkotás örömét, gyere el a tanfolyamra és legyél Te is boldog sajtkészítő!
Ára: 30.000 Ft
Jelentkezz, hogy Te is benne légy a sajt suli 10 fős csapatában!
A tanfolyamokat Pozsa Panni vezeti.
Helyszín: 2051 Biatorbágy, Fő utca 63/b., Panni Sajtműhelye.
Jelentkezésedet a tanfolyam díjának átutalásával tudod megerősíteni.
Pozsa Anna K&H Bank: 10403208-50526684-65671001
Ha további kérdésed van hívj +36/20 454-5857, vagy írj emailt a panni@hazisajtkeszites.hu címre.
Kedves Jelentkező!
Jelen gazdasági helyzetben, a folyamatos árfolyam, alapanyagok árainak emelkedése miatt AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTOM!
A RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA A TANFOLYAM KEZDÉSE ELŐTT LEGALÁBB KÉT HÉTTEL LEHETSÉGES.
VÁRLAK SOKSZERETETTEL!