Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2023.10.16. Trappista, Gouda - 1 napos SAJT SULI
Tarppista sajt
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Leírás

Trappista, Gouda sajt tanfolyam

Szeretnél igazán jó ízű sajtokat fogyasztani? Megtudni, hogyan kerül a lyuk a sajtba?
A tanfolyamon megismerkedhetsz, hazánk legismertebb sajtjainak készítésével.
Együtt készítjük a sajtokat, mindenki a saját sajtját formálja, sajtolja.
Közben mindent részletesen átbeszélünk, és le is jegyzeteljük, hogy később otthon is önállóan majd el tudd készíteni.
Lesz sok finom alapanyag, és a sajtkészítéshez szükséges eszközök. Neked csak egy tollat és egy jegyzetfüzetet kell hoznod.
Amit a tanfolyamon készítünk sajtot, azt mind el is viheted!
Légy majd büszke, hogy mennyire finom sajtokat alkottál, kóstoltasd meg családoddal, barátaiddal!
A sajtkészítés során keletkezett savót is hasznosítjuk, készítünk belőle ordát (ricotta).


AMIT KÉSZÍTÜNK:

Trappista sajt

Gouda sajt

orda (ricotta)


A tanfolyam 09:00-kor kezdődik és kb. 16:00-16.:30-ig tart.

Ha szeretnél Te is egyszerűen sajtot készíteni otthon, fontosnak tartod, hogy adalékmentesen táplálkozz, szereted az alkotás örömét,
gyere el a tanfolyamra és legyél Te is boldog sajtkészítő!

Ára: 30.000 Ft
Jelentkezz, hogy Te is benne légy a sajt suli 10 fős csapatában!

A tanfolyamokat Pozsa Panni vezeti.
Helyszín: 2051 Biatorbágy, Fő utca 63/b., Panni Sajtműhelye.
Jelentkezésedet a tanfolyam díjának átutalásával tudod megerősíteni. 
Pozsa Anna K&H Bank: 10403208-50526684-65671001

 Ha további kérdésed van hívj +36/20 454-5857, vagy írj emailt a panni@hazisajtkeszites.hu címre. 


Kedves Jelentkező!

Jelen gazdasági helyzetben, a folyamatos árfolyam, alapanyagok árainak emelkedése miatt AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTOM!

A RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA A TANFOLYAM KEZDÉSE ELŐTT LEGALÁBB KÉT HÉTTEL LEHETSÉGES.


Boldogok a sajtkészítők!

2023.10.16. Trappista, Gouda - 1 napos SAJT SULI

Szeretnél igazán jó ízű sajtot készíteni?

Ismerd meg, hogy készül hazánk legismertebb sajtja, a Trappista.

  

Férőhely: 8 résztvevő