Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Taleggio sajt
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Leírás

Caciotta, Taleggio sajt tanfolyam

Egy laza olaszos sajtkészítő nap. Caciotta és a Taleggio, egy igazi könnyed olasz sajt.  
Készítése egyszerű, érlelése izgalmas, íze pedig..., hmmm. Csodás kulináris élmény!
A tanfolyamon megismerkedhetsz, 2 fantasztikus olasz sajtnak a készítésével.
Együtt készítjük a sajtokat, mindenki a saját sajtját formálja, sajtolja.
Közben mindent részletesen átbeszélünk, és le is jegyzeteljük, hogy később otthon is önállóan majd el tudd készíteni.
Lesz sok finom alapanyag, és a sajtkészítéshez szükséges eszközök. Neked csak egy tollat és egy jegyzetfüzetet kell hoznod magaddal.
Amit a tanfolyamon készítesz sajtot, azt haza is viheted!
Légy majd büszke, hogy mennyire finom sajtokat alkottál, kóstoltasd meg családoddal, barátaiddal!
A sajtkészítés során keletkezett savót is hasznosítjuk, készítünk belőle ricottát.


AMIT KÉSZÍTÜNK:

Caciotta sajt

Taleggio sajt

Ricotta (orda)


A tanfolyam 09:00-kor kezdődik és kb. 16:00-16.:30-ig tart.

Ha szeretnél Te is egyszerűen sajtot készíteni otthon, fontosnak tartod, hogy adalékmentesen táplálkozz, szereted az alkotás örömét,
gyere el a tanfolyamra és legyél Te is boldog sajtkészítő!

Ára: 21.000 Ft
Jelentkezz, hogy Te is benne légy a sajt suli 12 fős csapatában!


 A tanfolyamokat Pozsa Panni vezeti.
Helyszín: 2051 Biatorbágy, Fő utca 63/b., Panni Sajtműhelye.
Jelentkezésedet a tanfolyam díjának átutalásával tudod megerősíteni. 
Pozsa Anna K&H Bank: 10403208-50526684-65671001

Ha további kérdésed van hívj +36/20 454-5857, vagy írj emailt a panni@hazisajtkeszites.hu címre. 

 

BOLDOG SAJTKÉSZÍTÉST!

2022.01.25. Caciotta, Taleggio - OLASZ SAJT SULI

Kalandozás az olasz sajtok világában.

Ismerd meg a könnyed, laza olasz sajtkészítést. 

  

Férőhely: 3 résztvevő