Panni sajt
Sajtos bolt

Slow Food Central Budapest kézműves sajtvacsorája

Slow Food Central Budapest bemutatja...
Pozsa Panni sajtjaira komponált vacsoráját...
A Terra Madre nap tiszteletére...

Szentesi Pince – Rajnai Rizling Pezsgő 2009

Vendégváró falatkák
Kézműves sajtok lilahagyma lekvárral, és kovászos rozskenyérrel

Előétel
Áfonyás-diós sajttal töltött mangalica sonkában sült körte
Rókusfalvy Pince – Zöldveltelini 2009

Első fogás
Vörös lencseleves piros paprika chipsszel

Második fogás
Zöldfűszeres fehérsajttal töltött vaslapon sült csirkemell, karamellizált paszternákkal
Hernyák Birtok – Birtokbor 2009

Harmadik fogás

Mangalica tarja turbolyás, fokhagymás mázban sütve, tökmagos sajtos, pirított árpagyönggyel
Anonym Pince – Életjel Pinot Noir 2008

Desszert
Akácmézes sajtkrém, erdei gyümölcsökkel

Meglepetés

Helyszín: Serpenyős Vendéglő
1025 Budapest, Szépvölgyi út 62.

Részvétel csak előzetes befizetés ellenében!

A vacsora ára: 8990.-Ft/fő
Jelentkezni az étterem elérhetőségein lehet, telefon: 06 20 9566 265 (Rezi György),
befizetés személyesen az étteremben,
vagy utalva: Rezi Kereskedelmi Kft, K&H Bank 10401110-50505656-50571006.
Mi az a Terra Madre nap?

Az először 2009-ben megrendezett Terra Madre napot szerte a világon több, mint 120 országban ünnepelték. A rendezvényekre, vacsorákra olyan emberek gyűltek össze, akik elkötelezték magukat a gasztronómiai sokszínűség megőrzése mellett, és hisznek abban, hogy ez kizárólag azokon a többségükben kézműves élelmiszerkészítőkön keresztül valósítható meg, akiket a Slow Food a „good, clean and fair” hármas jelzővel azonosít. 2010-ben Budapesten mi is csatlakozunk a Terra Madre közösségéhez december 9-i vacsoránkkal.