Panni sajt
Sajtos bolt

Hamarosan következő tanfolyamok

Sajtkészítő tanfolyam, 2012. augusztus 24-től augusztus 26-ig.

Tanfolyam dátuma: 
2012, augusztus 22 - 2014, augusztus 24

Vannak dolgok amit szívesen csinál az ember, nekem a „sajttudomány” tanítása lett ilyen. Három napra sok különböző egyéniség gyűlik össze, mégis pillanatok alatt igazi csapat csiszolódik egybe. Mindenki egyért jön, hogy megtanuljon sajtot készíteni. Kíváncsian várják a sajtkészítő tanoncok, hogy mennyi mindent lehet készíteni a tejből. Három nap csoda következik, egy igazi vidám, aktív pihenés.

Néhányan így írtak róla.

Nagyon köszönjük azt a sok mindent, amit beletettél a tanfolyamba, sokkal többet, mint ami kötelező lett volna; a tudáson és anyagokon kívül még jó szívet, figyelmet és szeretetet, gondoskodást!
Örülök, hogy Te is jól érezted magad, pedig láthatóan rengeteg munkád volt benne!
Nekem is nagy élmény volt, maga a tevékenység is, és a körülvevő hangulat és a környezet is, a társaság is. Nagyon köszönjük!

Mindenképpen szeretném folytatni, és apró lépésenként felfejlődni, hogy igazi ételeket ehessünk itthon, legalább sajtból.
szia!

Eszter

Kedd van és megint itt ülök az irodában és pecsételgetem a számlákat...
Megnyugtató, hogy otthon sikerült összehoznom 20 fok körüli hőmérsékletet és gyönyörűen érnek a "gyermekek" :D

Én köszönöm a hétvégét. A sok-sok tudományt, amivel megismertettél, hogy kivilágosítottad a sötét foltokat, és a sok-sok csodabogarat, akikkel soha nem találkoztam volna :)

Biztosan találkozunk még :)

Klári

Szia Panni, sziasztok Sajt-Tündérek! :)

Én, személy szerint nagyon köszönök mindent mégegyszer. :) Rettentően jól éreztem magam a 3 nap alatt, és igazából nagyon bántam, hogy ma már nem folytatódott.
Sokat tanultunk, dolgoztunk, nevettünk, és még a Borsodi sört is megszerettük :D, persze csak súlyként. :)
Remélem, fogjuk tartani kapcsolatot valamilyen módon...fontos a tapasztalat csere :), illetve nagyon sok különleges embert ismertem meg a személyetekben, ami még inkább emelte ennek a 7végének a "fényét".
Ha egyszer lesz haladó tanfolyam, rám mindenképp számíthattok. :)

A viszontLátásra! :)
Kriszta

Köszönöm a 3 napot,és azt a sok mindent amit meg tanítottál nekünk!
Nagyon jó volt a gyakorlatban látni ,hogy készül ennyiféle finomság a tejből.
Kisfiam már nem bírta kivárni az érlelési időt,tegnap meg kezdtem a fűszeres
sajtot,nagyon ízlett neki,most csak azt enne éjjel nappal.Az Ordából amit
haza hoztunk kókuszos golyó lett,nagy sikere volt.
Jövő hét vége felé szeretnék itthon is készíteni pár dolgot,remélem sikerül,

Üdvözlettel Zsuzsa.

 

Névtelen
Jó volt

Jó volt ott!

Zárolt téma