Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
proteindús kaja sportolóknak
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
Szia Edit! A gomolya készíthető kendőben és formában is. Erdélyben nem teszik sófürdőbe, nálunk igen.PanniKedves Zoli! A keserűséget többnyire a tej okozza. A siló, szenázs is lehet az oka. Erjesztett takarmány mind a kettő.PanniSzia Anoli! A füstöt is le kell szűrni és így eltartható és újrahasználható.PanniSzia Gabi! A savóban nem igazán van tejzsír. A tejföl tejszínből készül, a tej legjavából. A savó nem jó tejföl készítéséhez.PanniKedves Zsuzsa! A sajtreceptek nem megvehetők! Kérésre szívesen küldönk bármikor és a sajtkészítés menűpontban olvasható mindegyik.PanniA paradicsomos sajtnak is kell a sófürdő, nem veszi ki a színét. Érlelés során pirosodik, erősődik a színe. A wasabi nem tudom mennyire színez, de nagyon csíp!PanniKedves Panni! A gomolya sajttal kapcsolatban kérdezném még, kell - e só oldatba tenni, ha igen, meddig és hány% - osba? Köszönettel , Baánné EditBaanne EditKedves Panni! A kérdéseim a következők: A gomolya sajt készíthető -e formában, vagy csak kendőben? Érdemes - e ízesíteni?Köszönöm, Baánné Edit Baanne EditUdv. Mi lehet a gond, ha a sajtjaim megkeseredtek? :-s Masik kerdesem, meg az lenne, hogy okoz barmifele problemat, hogy a marhak silot esznek? Zoli89Kedves Panni! A folyékony füstös oldatot fel lehet többször használni? Eltartható a hűtőben úgy, mint a sós vizes oldat?Anoli
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .