Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
Kedves Panni! Érdklődni szeretnék, hogy az április 1-én rendelt áru (rendelési azonosító 4667) mikorra várható? Válaszát előre is köszönömrobi0011Kedves Panni! Van arra lehetőség nálad, hogy kollégákkal nálad töltsünk egy sajtkészítős-borozós estét egy csütörtök/péntek este? Ha igen, mennyibe kerülne? üdvLindmayer Annaigen, utomelegités után. véletlenul másnap vettem észre hogy savo tetejen volt dermedve sok zsirdegiSzia Panni ! Sóléfokoló beszerzésén gondolkodom , nem egyértelmű számomra , hogy mennyi sót pótoljunk vissza , vagy nem is kell visszapótolni? Köszönettel szabotóth szabolcsKérek küldeni 50 ml oltót ! Már vettem Önnél (4492.Dombrád,Rákóczi 68.)Mielőbb, ha lehet.BLingvay IstvánnéKedves Panni! Elkészült az első sajtunk: parenyica. Nagyon finom lett, köszönjük :-) Következő a friss sajt lesz. Ennél mennyi ideig tartson a formázás? köszönöOttófolyt. : jelent-e gondot, az alacsony páratart. a viaszos érlelésnél? Hosszabban szeretném érlelni. Később puhul-e a sajt belseje, vagy ez a párától is függ? köGáborKedves Panni! Nincs jó pincém, ezért viaszban érleléssel próbálkozom. A hőm. (17 fok celsius) de a párát illetően vannak fenntartásaim. A sajt kemény.GáborOk Al! Vár a forma! :-)PanniKedves Panni! Akkor 1 db SZÖGLETES SAJT-FORMA PRÉSLAPPAL 1.5kg-os (1220 Ft)-t biai boltban átvennék május 2-án este. Kérlek tedd félre. Nagyon köszönöm. AlAl
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .