Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
proteindús kaja sportolóknak
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
Szia Roland! 3X sózás: 1 nap sózod a sajt 3,3%-val, 2 nap nem, 3 nap sózod, 4 nap nem, 5 nap sózod. Összesen10%-val sózod. Fóliába egyesével kell csomagolni.PanniSzia Laci! 20°C a friss sajtnak jó rövid ideig szellős levegő melett. Sajtérleléshez magas ez a hőmérséklet.PanniSzia! A kék sajt sózását nem igazán értem, és 3 hét után darabokban, vagy egyben kell alufóliába csomagolni. (5 l tejből csinálok 0.5 kg darabot)Rolandszia panni van 1 pincém 20fok van most bent és 82 a páratartalom.milyen sajtnak jo ez? laciKöszönöm,kipróbálom.Sikóné Horváth ÁgnesA feta savóját ne rakd hűtőbe és akkor savanyúbb lesz. PanniKedves Ági! Az orda akkor lesz túl pelyhes, ha nem elég a citromsav benne, ha túlmelegszik a savó, vagy ha már nem eléggé friss. PanniKedves Zsuzsa! Talán nem volt elég szellős helyen a sajt. A melegben nagyon fontos, hogy járjon a levegő a sajtoknál.PanniKedves Melinda! Nagyon nagy a meleg, ilyenkor kicsit másképpen működnek a sajtok. A friss sajtba is érdemes egy kis mezofil kultúrát tenni beoltás előtt.PanniKali! A weboldalon a sajtosboltban tudsz rendelni oltót. A futár elviszi Aggtelekre Neked a csomagot.Panni
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .