Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
proteindús kaja sportolóknak
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
Kedves Panni! A joghurt készítésnél mennyi tejhez, mennyi kapszulát rakjak?Mikos HeniKedves Panni! Mostanában egyáltalán nem sikerül az ordám, mindent ugyanúgy csinálok, a tej, a citromsav mindig egyazon minőságű. Éva58Szia Panni.Köszönöm a recepteket.Nagyon szeretek sajtot készíteni és ENNI! Most szeretnék kecsketejből túrót és nem tudom hogy altassam!Úgy tudom nem alszik megBoni551Kedves Panni! A budapesti bolt nyitva lesz (24-én)? Ha igen hánytól hányig?DorothyKedves Panni! Gyümölcsjoghurtot készítettem, íze jó lett, az állaga olyan, mintha szemcsés lenne. Mi lehet az oka? GabiKedves Tibor! MTKI-nél lehet rúzskultúrát venni. De nagyon vigyázz! A rúzs a legerősebben fertőző, mindened sajtod olyan lesz. Érdemes átgondolni.PanniKedves Viki! Van növényi nekünk gombából szárítva, porítva.PanniSzia Brigi! Nem elég szellős a hely ahol tárolod a sajtot, azért nyálkásodhat be.PanniNagyon szeretem a pálpusztai sajtot.Kérlek írd meg az elkészítési fojamatot. hol kaphatok rouzsflora érlelő anyagotDudás TiborKedves Panni! Milyen oltóanyagot tudunk rendelni tőled, ami csak növényi eredetű és semmiképpen nem állati? Köszönöm...Viki
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .