Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
proteindús kaja sportolóknak
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
köszönöm a választ kedves panni.91 es páratartalom már sok?néha felmegy ennyie most17 fok van 86 pára mert kicsit kinyitottam az ajtot.de 91 es volt előtte a pálaciKedves Panni! Miért fehéredik ki a bevonóval készített, sajtom. Olyan mintha a só csapódna rajta ki.Mi lehet a baja? jánosKedves Gábor! Ha lejárt a szavatossága és még jónak látod a kultúrát, akkor probáld meg dupla adagolással.PanniKedves Selmeczi Péterné! A túró készítéshez aludtejet kell először készítenünk. Ehhez lehet használni mezofil kultúrát.PanniKedves Zsuzsa! A húsoknak is úgyan úgy hidegfüst kell, tehát lehet. Azért ha lehet, ne egyszerre füstöljétek a sajtot a hússal.PanniKedves Erzsók! Valószínű nagyon száraz a levegő. 16-17 fok, 85%-os páratartalom. A füst miatt nem száradhat ki!PanniSzia Laci! 18 fokon már lehet érleni sajtot. Magasabb ne legyen a hőmérséklet. A pára az teljesen jó! Érlelhetsz pl. trappistát.PanniKedves Panni! Ezúton szeretném meghívni szeptember 13-i Nagy Csermajori Találkozás rendezvényünkre. Üdvözlettel: Papp László volt csermajori tanárPapp LászlóKedves Panni! Lejárt szavatossági idejű enzimmel is lehet készíteni? (végig hűtőben volt)Gáborkedves Panni én túrót szeretnék késziteni azt is valami oltóval kell csinálni?selmeci péterné
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .