Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
proteindús kaja sportolóknak
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
Szia Panni! Azt szeretném kérdezni, hogy a nov. 21-23-ia tanfolyam után előreláthatólag mikor tartod a következő tanfolyamot? ZolimosolyzoliSzia! Novemberi tanfolyam után lesz e még ebben az évben? Mert most úgy néz ki hogy nem jó az időpont. Az oltók nagyon nagyon szuperek!! A kúltúrát hogyan kell Olah brigittaSzia Betti! A keserűség lehet tej eredetű is, oltók, kultúrák, kálcium-klorid tuladagolása is.PanniSzia Judit! A gyors melegítés következménye az lehet, hogy az alvadék összetapad, nem lesz egyenletes. Később sajthibát okozhat, megrepedhet a sajt.PanniKedves Brigitta! A novemeber 7-8-9. tanfolyam betelt. A következő november 21-22-23.-án lesz.PanniSzia Panni! Kecsketejből szoktunk készíteni sajtot és most megkeseredett mi lehet az oka?BettiSzia Panni! A Trappistánál gyorsabban melegítettem utó mint 5p.alatt 1-2 fok.Mi baj lesz a sajtommal?Kovács JuditSzia! A novemberi tanfolyamről szeretnék érdeklődni. Meddig lehet jelentkezni. Szállás megoldható e? Mikor kell fizetni!! Oláh brigittaA camembert sajt 2-3 hét alatt éri el a teljes érettséget. Ha tovább szeretnék eltartani, hamarabb be kell csomagolni alufóliába és hűtőbe kell tovább tárolni.PanniKedves Gábor! Nincs kedvezmény a tanfolyamra.Panni
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .