Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
proteindús kaja sportolóknak
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
Szia Mónika! A füstöt lehet a sófürdőbe is tenni, 3 ml füst 2 dl vízbe. Sajt kg / 8-10 óra.PanniSzia Feri! A piros folt valami penész lehet, ami a levegőben van benne. Le kell kefével dörzsőöni és sóval bekenni. PanniKedves Panni!Megkaptam a csomagot,köszönöm szépen.Annyi kérdésem lenne,hogy a füstöt sófürdő után kenjem be a sajtot vele?Vagy hogyan kell készíteni.KecskesajtoMónikaSzia Zsike! Keményfa fűrészporral (tölgy vagy bükk), vagy gyümölcsfa forgáccsal lehet füstölni a sajtot. A füst tartósít is. Ha jól van tárolva, sokáig eláll!PanniKedves Szabó Jánosné! A sajtkészítés menűpont alatt, le van írva a trapista sajt készítése lépésről, lépésre.PanniKedves Mihály! A friss sajtokat szellős helyen 18-20°C-on lehet érleleni.PanniKedves Kovács Lászlóné! Az ementáli sajthoz kevés a mezofil kultúra, propionsavtól lesznek a lyukak. A sajtosboltban kapható ementáli kultúra.PanniKedves Panni! 2 rendelést adtam le kérlek, hogy egy csomagban küldjétek meg részemre. A trapista jellegű sajthoz nem tudom milyen kultúrát adjak. GabiSzuliman Gabriellaszia Panni. 2hét érlelés után piros foltok jelennek meg a sajton.mik lehetnek?ferikedves Panni.megtudod mondani milyen fűrészporral érdemes füstölni sajtot?És így meddig lehet eltárolni?zsike
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .