Receptek A-tól Z-ig

Kalóriabomba, de egyszerűen ellenállhatatlan. Muszáj enni belőle.
A „Biai Fánglis”, amint arra neve is utal, előzsírozott kőműveskanálban nyílt tűz fölötti rácson készül.
Egy jó füstölt bableves, amit a vegetáriánusok is fogyaszthatnak!
Az elkészitése könnyű és mutatós, nem is beszélve az izéről Szálka mentes gyerekek is ehetik Kicsit időigényes
Dobjuk fel néha az étrendünket egy finom vegás kajával.
Frissen is nagyon finom, télen meg jól jön egy jó tésztához.
Minden ami medvehagymás, az csak jó lehet!
Ropogós sajtos csö
Könnyű, tartalmas, mégis puha nassolnivaló.
Pikáns ízű, könnyen elkészíthető leves. Ízleni fog a családnak!
Egyszerű, könnyű, gyors és finom vacsora lehet belőle
Az étel látványa figyelemfelkeltő,biztos minden vendég megkóstolja. Amellett egyszerű,gyorsan elkészíthető és igen finom.
Könnyű sós- sajtos süti
Nem tudsz belőle eleget sütni, mindenki szeretni fogja!
Aki szereti a sajtot, annak ez igazi Kánaán.
Ez a spenótos tészta mindig jól jön! Tavasszal felfrissít, nyáron könnyed, ősszel energiát ad, télen megerősíti szervezetünket.
Burgonya, vagy krumpli mindegy. A gyerekeink egyik kedvenc eledele akárhogy is készítem el!
Ez az étel a Karácsonyi vacsora fénypontja lehet. A lehető lekönyebben elkészithető és nagyon finom
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, pikáns saláta.
 
Kedves Panni! Az ordasajtot is kell sófürdőben áztatni? Ha igen, akkor hány %-osban? KöszönömAdriennMibe kell csomagolni a zöldfűszeres sajtokat?tokos.tiborneKedves Panni! Nagyon szépen köszönöm.Pál GabiA savó akkor lesz édes, ha az alvadási idő rövid. Akkor az alvadék is édes és a savó is. pl. sajtkészítéskor. Ha hosszú az alvadás, akkor a savó megsavanyodikPanniKedves Panni! Mitől függ, hogy édes vagy savanyú lesz a savó? GabiPál GabiKedves Panni! Nagyon köszönöm a válaszodat, gyakorlott sajtkésíztő vagyok, de ez most próbára tett, persze, hogy savanyú savóval csináltam :(Bagó KataSzia Kata! Ordát, ricottát csak édes savóból lehet készíteni. A savanyú savóból nem tud kicsapódni a savófehérje. 10 liter savóból 60-80 dkg orda lesz.PanniKedves Panni! A ricottát a receptetd alapján elkésízettem, jól értelmeztem: a savanyú savóból kell készíteni? Nem az édesből? Milyen kitermelési %-ban jön ki a Bagó KataKöszönöm! Remélem, így a paranyicából valóban parenyica lesz :-)Fabu-Kovács JuditA hidegben lelassúlnak a baktériumok működése. Ez nem baj, csak hosszabb idővel kell számolni. Hagyd egy nappal tovább érni . :-)Panni
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .