Panni sajt
Sajtos bolt

YoBiotik Natur joghurt pro -és prebiotikummal, tasakonként 1 liter tejhez

YoBiotik

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

2 200 Ft

YoBiotik Natur joghurt tasakos kiszerelésben, prebiotikumokkal.
Picivel sűrűbb, enyhén savanykásabb mint a Mild joghurt, ezért Görög típusú joghurtnak inkább alkalmas. Ugyanazok a baktériumok vannak benne, de más arányban.
A végeredmény pedig savanykás, kellemesen erőteljes joghurtos íz és illat, sűrűbb állag, tökéletes textura.
Jótékony baktériumokban gazdag, nagyon egészséges.
Enyhe utósavanyodás jellemző rá, ezért hosszan megőrzi kitűnő ízeit és állagát. Készíthetsz belőle görög öntetet, tzatziki szószt, joghurt krémet, gyümölcsös, müzlis vagy ivó joghurtot is.
Prebiotikumokkal egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a joghurt baktériumait végig utazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
 

Összetevők: 
- streptococcus termophilus
- lactobacollus delbrueckii subs. Bulgaricus
- inulin (prebiotikus növényi rost)
- nyílgyökérliszt

Adagolása:
1 tasak 1 liter tejhez elegendő.
YoBiotic kultúra tárolása:
+4 °C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)
Joghurt készítése:
A tasak tartalmát alaposan keverd el 1 Liter 46°C-ra melegített tejben. Az így bekultúrázott tejet tartsd 3,5 órán keresztül 46 °C-on. Legegyszerűbb, ha termoszba teszed, vagy egyszerűen dunsztolod. 3,5 óra után, tedd hűtőszekrénybe, még legalább 6 óra hosszára hogy a végső állag kialakuljon, az ízek kikerekedjenek.
Az így készített joghurt 2-3 hétig eláll hűtőszekrényben.
Görög joghurt, saláta öntet készítése:
Az elkészült joghurtot csöpögtesd le sűrű szövésű lenvászon kendőben. Itt találsz alkalmas kendőt >>>

Tej és gluténmentes, egyéb alllergénektől mentes üzemünkben készítettük.

Új hozzászólás