Panni sajt
Sajtos bolt

YoBiotik kefir kultúra, tasakonként 1 liter tejhez

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

2 200 Ft

Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető....
A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Prebiotikumokkal egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a kefir baktériumait végig utazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
Hőoptimuma 20-24 °C
Adagolása:
1 tasak 1 liter tejhez elegendő.
YoBiotic kefir kultúra tárolása:
+4 °C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)
összetevők:
Debaryomyces hansenii
Lactoccocus lactis cremoris
Lactoccocus lactis
Lactoccocus biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
inulin (prebiotikus növényi rost)
nyílgyökérliszt

készítése:
Készítheted bolti tejből, vagy házi tejből. A tasak tartalmát oldd fel kis mennyiségű langyos tejben.  Melegítsd fel a tejet 24°C -ra, majd alaposan keverd össze a kultúrával. Fedett edényben tedd 20-24°C-os helyre a lakásban. ( pl. szekrény teteje)
24 óra alatt elkészül, nagyon finom lesz! Hűtőszekrényben hosszan eláll.
A nyers tejet készítés előtt pasztörizálni szükséges!

bővebben a kefír készítésről ›››

Új hozzászólás