Panni sajt
Sajtos bolt

TM 81 LYO gyúrtsajt kultúra, thermofil

TM81 lyo

A Danisco TM81 gyorsan, erősen savanyító thermofil sajtkultúra, gyúrt sajtok készítéséhez. Két baktérium törzset tartalmazó sajtkultúra:
Streptococcus thermophilus salivarius
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Gyúrt sajtokhoz kifejleszetett kultúra-keverék, amely tökéletesen nyújtható sajttésztát képez 3 órán belül!
Többek között ezekhez a sajtokhoz ajánljuk:
parenyica, burrata, mozzarella, kaskavál...
A csomagban 50DCU mennyiségű kultúra található, ez a mennyiség 1.000-2.000 liter tejhez elegendő.
Kisebb mennyiségben >>>
A DCU a Danisco saját mértékegysége a szükséges kultúra-dózis meghatározására. DCU=Danisco Cultures Units
DVI (közvetlen beoltásra)
LYO (fagyasztva szárított)
A 42°C-on 6,25 DCU mennyiségű kultúrával beoltott próbatej PH-ja kevesebb mint 3 óra alatt változik 1,1 PH-t.

adagolása:
gyúrt sajtokhoz: 2,5-5 DCU / 100 liter tejhez

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Terméklap letöltése >>>

Új hozzászólás