Panni sajt
Sajtos bolt

Thermofil tejsavkultúra, STB-01

termofil tejsavkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

850 Ft

Az STB-01 Streptoccocus termophillus törzseket tartalmaz. Kevés tejsavat termel, ezért enyhe útó savanyodást hoz létre. Alkalmazható Ementáli, Parmezán, Comté, Gruyere, de még Camembert sajt készítésénél is. Önmagában vagy más tejsavkultúrákkal keverve használható.

Fagyasztott, szárított kultúra, amely mélyhűtőben 12 hónapig eltartható. A szállítás viszontagságait elviseli.

Közvetlenül a felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, annyit amennyire szükséged lesz. Felhasználáskor a fagyasztott, szárított kultúrát kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel, majd ezt a vizes oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.

A beoltási arány: 10 liter tejhez 1 kapszulányi (1u) vagy 0,2g  kultúra

Kapható kiszerelés:

  • 50 liter tejhez - 5 db kapszula - 5 u
  • 100 liter tejhez - 10 db kapszula - 10 u
  • 200 liter tejhez - 20 db kapszula - 20 u

A termékhez nem tartozik a sajtkészítés leírása, használati útmutató!

Új hozzászólás