Panni sajt
Sajtos bolt

Természetes tejoltó. Borjú kimozin és borjú pepszin. Erőssége: 145 IMCU

természetes tejoltó

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

990 Ft

Prémium minőségű oltóanyag a Danisco-tól. 100%-ban természetes borjú és szarvasmarha eredetű oltógyomor enzim, amivel az összes sajttípus elkészíthető.  Tökéletes alvadékot és maximális kihozatalt biztosít mindegyik sajttípusnál. Egy hónapnál hosszabb ideig érlelt sajtoknál a visszamaradó természetes borjú enzim részt vesz a sajt enzematikus folyamataiban, ez az oltóenzim második ciklusa. Ebben a szakaszban is hozzátesz az érlelt sajt íz és illat karakteréhez. A legjobb minőségű alvadék ezzel az oltóanyaggal képződik, ha érlelt félkemény- kemény sajtot készítessz.
Friss sajtokhoz tökéletes, érlelt sajtokhoz kötelező!
trappista, edami, gouda, tomme, cantal, époisses, laguiole, mimolette, morbier, reblochon...

Koncentrált formában is kapható, amit a magasabb hőfokon utómelegített sajtokhoz ajánlunk. >>>

Kimozin aktivitása: 520mg/Liter
borjúkimozin / borjúpepszin arány: 82% / 18%
Oltó képessége: 145 IMCU International Milk-Clotting Units /gramm  nemzetközi tej-alvasztási egység /gramm

adagolása:
Friss sajtokhoz 3-4ml /10 liter tej
félkemény, nem utómelegített sajtokhoz: 2-3ml / 10 liter tej
félkemény utómelegített sajtokhoz: 2-3,5ml / 10 liter tej
cheddar és olasz típusú utómelegített sajtokhoz: 3,5-4ml /10 liter tej

Tárolása: hűtőszekrényben, 0-7°C között
Tartósító anyagok: natrium benzoat,
A terméket 100% Danisco Carlina 520 oltóanyag kiszerelésével állítjuk elő, csomagoló üzemünkben.

Terméklap letöltése »»»

Új hozzászólás