Panni sajt
Sajtos bolt

TA52 LYO termofil kultúra, lassan savanyító és aromatermelő

TA52 LYO

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

5 160 Ft

Danisco TA52 sajtkultúrája magasabb hőmérsékleten is lassan savanyító thermofil kultúra, ami kifejezetten az utómelegített aromás félkemény és kemény sajtok kultúrája. Használatával elkerülhető az utómelegítés közben magasabb hőmérsékleten bekövetkező túlsavanyodás, alvadék kiszáradás. Jól kombinálható az LH100 kultúrával, ami további aromákkal egészíti ki a készülő sajtot.
Thermofil baktérium törzset tartalmaz: Streptococcus thermophilus

adagolása:
lágy sajthoz 5-10 DCU / 100 liter tej
félkemény sajtokhoz: 1,25-5 DCU / 100 liter tej
túró készítéséhez: 4-6 DCU / 100 liter tej
savanykás sajtkrém: 4-6 DCU

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

termék leírás letöltése >>>

Új hozzászólás