Panni sajt
Sajtos bolt

TA 60 LYO termofil starter, Streptococcus thermophilus

TA60 LYO

Egyetlen baktérium törzset tartalmazó thermofil starter kultúra. Használható önállóan, vagy más kultúrákkal keverve is. Közepesen magas savanyító hatással rendelkezik.
Baktérium törzs: Streptococcus thermophilus
a gyúrt sajtok és a magasabb hőfokon utómelegített sajtok optimális kultúrája.
Többek között ezekhez a sajtokhoz ajánljuk:
parenyica, burrata, provolone, mozzarella, kaskavál, parmezán, alpesi típusú sajtok, emmentáli, gruyére stb.. stb..

A csomagban 50DCU mennyiségű kultúra található
Kisebb mennyiségben >>>
A DCU a Danisco saját mértékegysége a szükséges kultúra-dózis meghatározására. DCU=Danisco Cultures Units
DVI (közvetlen beoltásra)
LYO (fagyasztva szárított)
A 37°C-on 6,25 DCU mennyiségű kultúrával beoltott próba tej PH-ja kevesebb mint 3,75 óra alatt változik 1,1 PH-t.

adagolása:
emmentáli keverékbe: 1,25-2,5 DCU / 100 liter tej
kemény sajtok keverékébe: 1,25-2,5 DCU / 100 liter tej
asiago, sarde: 5-10 DCU / 100 liter tej
savanykás krémekhez: 4-6 DCU / 100 liter tej

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Terméklap letöltése >>>

Új hozzászólás