Panni sajt
Sajtos bolt

TA 60 LYO termofil starter, Streptococcus thermophilus

TA 60 LYO

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

11 300 Ft

Egyetlen baktérium törzset tartalmazó thermofil starter kultúra. Használható önállóan, vagy más kultúrákkal keverve is. Közepesen magas savanyító hatással rendelkezik.
Baktérium törzs: Streptococcus thermophilus
A magasabb hőfokon utómelegített sajtok optimális kultúrája.
Többek között ezekhez a sajtokhoz ajánljuk:
parmezán, alpesi típusú sajtok, asiago, emmentáli, gruyére stb..

A csomagban 125 DCU mennyiségű kultúra található
A DCU a Danisco saját mértékegysége a szükséges kultúra-dózis meghatározására. DCU=Danisco Cultures Units
DVI (közvetlen beoltásra)
LYO (fagyasztva szárított)
A 37°C-on 6,25 DCU mennyiségű kultúrával beoltott próba tej PH-ja kevesebb mint 3,75 óra alatt változik 1,1 PH-t.

adagolása:
emmentáli keverékbe: 1,25-2,5 DCU / 100 liter tej
kemény sajtok keverékébe: 1,25-2,5 DCU / 100 liter tej
asiago, sarde: 5-10 DCU / 100 liter tej
savanykás krémekhez: 4-6 DCU / 100 liter tej

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Terméklap letöltése >>>

Új hozzászólás