Panni sajt
Sajtos bolt

Mucor tejoltó enzim gomolyához, gyúrt sajtokhoz. Erőssége: 240 IMCU

Mucor tejoltó enzim

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

660 Ft

Folyékony tejoltó enzim, amely nagyon jó alvadékot képez, magas kihozatalt biztosít. Elsősorban gyúrt sajtok, gomolyák, friss fogyasztású sajtok készítőinek ajánljuk, verhetetlen áron. Az egy hónapnál tovább érlelt sajtok alvasztásához használd a borjú oltógyomor természetes kivonatait tartalmazó természetes oltókat.
Egyaránt jól használható tehén, kecske és juhtej feldolgozásához.
Gomolya, parenyica, mozzarella készítéséhez és pár hétig érő félkemény sajtokhoz is.
Előállítása minden állati összetevőt kizárva, laboratóriumi körülmények között történik, ezért ajánljuk még a vegán és vegetáriánus termékek készítőinek.
adagolása: 
friss sajtok, gomolyák, gyúrt sajtok: 2ml / 10 liter tej
utómelegített sajtok: 2,5ml / 10 liter tej

összetevők:
- ivóvíz
- rhizomucor mirehei gomba enzim
- NaCl 20% maximum
- natrium benzoat (E211) 0,5% maximum

A termék gyártása 100% Danisco Marzyme15TL oltóenzim kiszerelésével történik.

Új hozzászólás