Panni sajt
Sajtos bolt

MM100 LYO starter kultúra, mezofil aromaképző és savanyító

mm100 lyo

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

9 570 Ft

Danisco MM100 aroma termelő sajtkultúra. Mezofil hőmérséklet tartományban savanyító.
Népszerű sajtkultúra, amely három mezofil baktérium törzset tartalmaz: Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris és Lactococcus diacetylactis. 

Felhasználása:
Alap sajtkultúra, amely nagyon finom ízeket, és krémes texturát képez.
lágy sajtok, friss sajtok, félkemény sajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz starternek. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.

adagolása:
általában: 6,25 DCU / 100 liter tej
friss sajtokhoz, gomolyához: 3,75-6,25 DCU / 100 liter tej

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

termék leírás letöltése >>>

Új hozzászólás