Panni sajt
Sajtos bolt

Sajthárfa

Sajthárfa kicsi

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

9 600 Ft

Megújultak az eszközök! Csökkentettük az árakat, hogy minél több sajtkészítő dolgozhasson ezekkel a profi szerszámokkal.

A sajthárfa a sajtkészítés fontos kelléke, mert alapvetően befolyásolja a készülő sajt minőségét az alvadék-aprítás minősége és sebessége.

Anyaga: rozsdamentes acél váz, acél húrok, réz feszítő csavarok, keményfa nyél

Az alvadékot felvágjuk, hogy a savó megfelelő mértékben tudjon kiválni. Minél egyenletesebben tudjuk felvágni az alvadékot, annál jobb lesz a sajttészta textúrája, így a sajt minősége,  -íz harmóniája.

Először lassabb, majd határozott gyors mozdulattal kell a vágást elvégezni.

Ha keményebb sajtot szeretnénk, akkor egészen apróra vágjuk fel az alvadékszemeket a sajt hárfa segítségével. Ettől megnő az a felület ahol a savó távozhat az alvadék-szemekből.

Használj alvadék-keverőt, így elkerülheted a szemek összetapadását utómelegítés közben.

Kapaható méretek

Kishárfa:

vágófelület hossza: 30 cm 

Húrozása: 8 húros

Keményfa nyél: 35 cm

Nagyhárfa: 

vágófelület hossza: 50 cm 

Húrozása: 12 húros

Keményfa nyél: 50 cm

Póthúrt és húrfeszítőt email-ben rendelhetsz.

 

Nagy sajthárfa
Nagy sajthárfa
alvadék keverő
4 200 Ft
Sajtkard
2 800 Ft
sajthárfa (bükk)
6 800 Ft
Sajtív
9 560 Ft

Új hozzászólás