Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Belépés
Webáruház - termékek
Alapanyagok
Fermentáló starter
Kenyérkovász
Lizozim enzim
Tejoltó enzim
Joghurt és kefir
Sajtkultúrák
Nemespenészek
Danisco termékek
Sajtbevonó
füstölés - folyékony füst
Kálcium klorid (CaCl2)
Növényi alapanyagok
Citromsav
Laktáz enzim
Sajtsó
Hansen termékek
Sörsavanyító
Eszközök
Csomagolóanyagok
Edény - üst - kanna
Gastronorm (GN) edény
inox kanna
lábos - üst
vödör
érleléshez
kendő - zsák - sajtruha
műszerek
sajtasztal
sajthárfa - alvadékkeverő
sajtkések
sajtprések
Tejszeparátor
tejszűrő - alvadék szedő
sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
sajtkáva-sajtgyűrű
fermentáló gépek
préslapok sajtformákhoz
Könyvek
» Sajtkészítő csomagok
» Joghurt és kefir
» Trappista - gouda - edami
» Kovászolt kenyér és péksütemény
» Parenyica - mozzarella - burrata - provolone
» Növényi fermentáláshoz
Ajándékötletek
Ajándékutalvány
Legújabb termékeink
Tanfolyamok
Online tanfolyamok
Sajtkészítő videók és online tanfolyamok
Akciós termékek
Sajtkészítési receptek
Brie recept
Burrata sajt házilag
Camembert készítése
Cheddar készítése
Caciotta készítés receptje
Edami sajt receptje
Emmentáli típusú sajt
Feta
Fűszeres gomolya sajt
Gomolya túró
Gorgonzola recept
Gouda recept
Halloumi receptje
Hegyisajt - Comte készítése
Kaskavál
Kéksajt
Krémsajt
Morbier házilag
Mont d'Or készítése
Mozzarella YoBiotik kultúrával
Mozzarella STI - PM24 kultúrával
Óvári sajt receptje
Savóméz és savókaramell házilag
Pálpusztai sajt recept
PanKa joghurtsajt
Paneer
Parenyica sajt (YoBiotik kultúrával)
Parenyica sajt (STI - PM24 kultúrával)
Parmezán - Grana
Pecorino sajt receptje
Provolone
Raclette
Robiola sajt készítése
Rögös túró
Ricotta vagy Orda
Hamis tejföl
Taleggio sajt készítése
Trappista
Joghurt és kefir készítési receptek
PanKa joghurtsajt
Savanykás krémjoghurt készítése A4Y kultúrával
Joghurt készítése
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal
Kefir készítése
Hamis tejföl
Fermentálás növényi alapanyagokból
Browin fermentáló praktikus használata
Fermentáló-savanyító baktériumok
Kimchi, koreai csípős káposzta
Kókuszjoghurt chiamaggal
Kovászos uborka készítése
Kenyérsütés receptek
Házi kovászolt kenyér
Paraszt kenyér sütése házilag, hosszú kovászolással
Kovászolt kalács
Vajas kifli
Bagett
Kovászolt pizza sütése
Gluténmentes kovászolt kenyér
Angol muffin
Házi bagel
Reggeli kovászos zsemle
Étel receptek
Panni cotta torta
Rákóczi ordás
Gaz-pesto - pesto házilag
Medvehagymás pogácsa
Sajtsaláta
Sajtleves
Kimchi, koreai csípős káposzta
Kapros köles krémmel töltött cukkini
Kovászos uborka
Savóméz és savókaramell házilag
Hűségpont rendszer
Ajándékkártya beváltása online tanfolyamra
Tudástár
Kezdőknek
Tejalvadás
Tejsavbaktériumok
Pasztörizálás
alvadék felvágása - videó
Füstölés
Préselés
Sajtlyukak
Sajtok tárolása
Miért egészséges a joghurt?
A kaukázusi kefir
Miért különleges a Yobiotik kenyérkovász?
Geotrichum Candidum érlelő kultúra
Allergia-intolerancia-immunrendszer
Sajtprés készítése - barkács szakkör
A sajt és a bor
Keménysajtok készítése
Magyar sajtok és készítőik
Külföldi sajtok
Sajthibák csoportosítása
Sajt származása
Sajtkészítés az 1800-as évekből
Sajtok préselése (Csiszár József 1943)
Sajtok szeletelése
Sajtok puffadása
A tejsavó gyógyító hatása
Szeparátor - tejszín - vajköpülés
Információk
Rólunk
Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Oltóanyagok, baktérium kultúrák csomagolása
Kapcsolat
Fizetés, szállítás
English website
HUF
+36 20 2628677
rendeles@hazisajtkeszites.hu
Barion, Apple és G Pay fizetési lehetőségek
Boltunk címe: 2030 Érd, Balatoni út 63/C
Kezdőlap
Webáruház - termékek
Eszközök
sajtkészítő eszközök
Csomagolóanyagok
Edény - üst - kanna
érleléshez
kendő - zsák - sajtruha
műszerek
sajtasztal
sajthárfa - alvadékkeverő
sajtkések
sajtprések
Tejszeparátor
tejszűrő - alvadék szedő
sajtformák
fermentáló gépek
préslapok sajtformákhoz
Könyvek
Rendezés:
Alapértelmezett
Név, A - Z
Ár szerint növekvő
Elérhetőség, legújabb
Legtöbbet vásárolt
1 - 36 / 107 termék
1
2
3
>
>>
10 db * 60-80 g-os szív alakú sajtforma
800 Ft
Gyártó:
Anelli
Egykarú sajtprés rozsdamentes acélból, kivehető gasztro edénnyel
66.000 Ft -tól
Dupla sajtprés rozsdamentes acélból, kivehető gasztro edénnyel
66.000 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
250 g-os pasta filata - pizza mozzarella forma
1.850 Ft
Gyártó:
Anelli
3 kg -os sajtforma préslappal
2.150 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
Sajtkard, alvadék vágó 25 cm + 13 cm nyél
2.100 Ft
Csurgató asztal, rozsdamentes sajtasztal
235.000 Ft
sajtruha 1 kg-os és 1300 g-os formákhoz ( ø145 mm)
1.350 Ft
2 kg-os füles szűrőkosár
850 Ft
Gyártó:
Anelli
800-1000 g-os Caciotta sajtforma gömbölyű sajt készítéséhez
1.950 Ft
Gyártó:
Anelli
300 g-os kvargli - quargel kemény sajtforma
950 Ft
Gyártó:
Anelli
Rozsdamentes kanna csappal 20 literes
39.500 Ft
200 g-os kvargli - quargel kemény sajtforma
850 Ft
Gyártó:
Anelli
Rozsdamentes lábas fedővel - 16 liter
18.700 Ft
2 kg-os caciotta forma
2.650 Ft
Gyártó:
Anelli
600 g-os szív alakú sajtforma
1.400 Ft
Gyártó:
Anelli
1,2 kg-os pasta filata - pizza mozzarella forma
3.850 Ft
Gyártó:
Anelli
Kétkezes sajtkés - sajtbárd, ARCOS 29cm
18.400 Ft
Rozsdamentes kanna csappal 10 literes
33.800 Ft
Pecorino - manchego sajtforma 2 kg körüli sajtok készítéséhez
2.550 Ft
Gyártó:
Anelli
1 kg-os szögletes pasta filata forma gyúrt sajthoz
3.850 Ft
Gyártó:
Anelli
1 kg-os sajt gyűrű
1.498 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
sajtruha 1/2 kg-os és 700 g-os formákhoz ( ø115 mm)
1.200 Ft
Rozsdamentes kanna csappal 30 liter
42.500 Ft
3 kg -os sajtforma
2.150 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
Kétkezes sajtkés - sajtbárd, ARCOS - 40cm
29.500 Ft
Rozsdamentes kanna csappal 5 literes
27.000 Ft
Inox vödör, 14 literes
10.200 Ft
Siciliano sajtforma. Nagyobb méretű, 4-6 kg-os sajtok készítéséhez
8.900 Ft
Gyártó:
Anelli
Zsinóros sajtkáva - 8 cm magas
20.800 Ft
Gyártó:
Anelli
1 kg-os sajt gyűrű préslappal
1.498 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
Sajthárfa póthúr készlet ( 10 méter inox húr és 4 db feszítő )
2.300 Ft
sajtruha alacsony 2 kg-os gouda formákhoz ( ø220 mm)
1.500 Ft
sajtruha 2 kg-os magas és Manchengo formákhoz ( ø200 mm)
1.500 Ft
Lágysajt forma szeletelhető lágy sajtokhoz - villalon
7.350 Ft
800-1000 g-os cipó forma, Marzolino
2.800 Ft
Gyártó:
Anelli
1 - 36 / 107 termék
1
2
3
>
>>