Panni sajt
Sajtos bolt

Aromatermelő sajtkultúra, lb. Helveticus és lb. delbrueckii

Lactobacillus Helveticus

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

840 Ft

Lactobacillus helveticus és Lactobacillus delbrueckii törzseket tartalmazó aromatermelő sajtkultúra.  Aroma képző termofil baktériumok, amelyek általában mezofil és thermofil kultúrákat egészítenek ki. Az alpesi sajtokra jellemző édeskés íz és illat világ ezeknek a baktériumoknak köszönhető.
Ajánlott beoltási mennyiség: 30 liter tejhez 1 kapszulányi kultúra (egyéb mezofil és termofil kultúrák kiegészítőjeként használandó!)

összetevők:
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus delbrueckii
inulin (prebiotikus növényi rost)

A termék Danisco LH100 sajtkultúra kiszerelésével készül, csomagoló üzemünkben »»»

Új hozzászólás