Panni sajt
Sajtos bolt

Parmezán kultúra

Parmezán sajtkultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

1 400 Ft

A kultúra érlelt, kemény sajtok készítéshez ajánlott önmagában használva, pl. Parmezán sajt.

A kultúra kevert kultúra, mely CHN-22, ST-B01 és LH-B02-t tartalmaz.

A kapszulázott kultúrát közvetlenül a felhasználás előtt vegyük ki a fagyasztóból. A kapszulát óvatosan húzzuk szét, és kis mennyiségű langyos vízbe vagy tejbe oldjuk fel. Az így előkészített kultúrát alaposan keverjük a tejhez, majd érleljük 25-30 percig, hogy a baktériumok jól elszaporodhassanak.

Hőoptimuma: 30-38°C

Egy kapszula (1u) 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.

Tárolása: -18°C-on gyártástól számított 12-18 hónap

+6°C-on az eltarthatósága legkevesebb 6 hét

Kapható kiszerelés: 50 liter tejhez - 5 db kapszula - 5 u

                              100 liter tejhez - 10 db kapszula - 10 u

                              200 liter tejhez - 20 db kapszula - 20 u

                              500 liter tejhez - 10 g kultúra - 50 u (nem kapszulázott)

                            1000 liter tejhez - 20 g kultúra - 100 u (nem kapszulázott)

 

Ementáli sajtkultúra
1 650 Ft
Feta sajtkultúra
1 120 Ft
Krémsajt kultúra
920 Ft
Flora Danica
850 Ft

Új hozzászólás