Panni sajt
Sajtos bolt

STI-12 gyúrtsajt kultúra (Parenyica, Mozzarella,Provolone, Buratta, Halloumi)

Krémsajt kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

850 Ft

Gyorsan savanyító thermofil kultúra amely elsősorban gyúrt sajtok, pasta filata, pl. parenyica, mozzarella, buratta készítéshez ajánlott. A kultúra használható önmagában vagy más kultúrákkal keverve is. A kapszulázott kultúrát közvetlenül a felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból. A kapszulát óvatosan húzd szét, és kis mennyiségű langyos vízbe old fel. Az így feloldott kultúrát keverd a tejhez. Utána 5-10 percig érdemes érlelni a tejet, hogy a baktériumok jól el tudjanak szaporodni. Hőoptimuma: 35-42 °C
Egy kapszula (1 u) 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.
Tárolása: -18°C-on gyártástól számított 12-18 hónap
streptococcus thermophillus törzseket tartalmaz, fagyasztva szárított formában

Kapható kiszerelés:
  5-10 vagy 20 db kapszula egy csomagban, kapszulánként 10 liter tejhez
  500 vagy 1000 liter tejhez - 10gramm - 20gramm kultúra (nem kapszulázott)

A termékhez nem tartozik a sajtkészítés leírása!

A gyúrtsajt kultúra, STI-12 kultúra kiszerelésével készül, tej és gluténmentes csomagoló üzemünkben. 

 

Parmezán sajtkultúra
1 400 Ft
Ementáli sajtkultúra
1 650 Ft
Feta sajtkultúra
1 120 Ft
Krémsajt kultúra
920 Ft

Új hozzászólás