Panni sajt
Sajtos bolt

YoBiotic kefir kultúra, kapszulánként 10 liter tejhez

yoBiotic kefir kultúra

Raktáron

Személyes átvétel: Panni Sajtosboltja Budapest, XXII. ker. József Attila utca 1. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9.00.-18.00 óráig

Szarkafészek Sajt -és Borház, Biatrobágy, Csillag utca 8., Nyitva: szerda, péntek 16.00.-18.30 óráig.

Boltjainkban nagy raktárkészlettel várunk mindenkit! Előrendelés nem szűkséges.

GLS házhoz szállítás: 24-48 órán belüli szállítás munkanapokon
szállítási költség: 1100 Ft + 300 Ft utánvét díj

Előre utalásnál nem kerül felszámolásra az utánvét díja!

860 Ft

Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető....
A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Hőoptimuma 20-24 °C
Adagolása: 1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott
Mélyhűtőben 1évig megőrzi minőségét.
összetevők:
Debaryomyces hansenii
Lactoccocus lactis cremoris
Lactoccocus lactis
Lactoccocus biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
inulin (prebiotikus növényi rost)

készítése:
Készítheted bolti tejből, vagy házi tejből. A kapszula tartalmát oldd fel kis mennyiségű langyos tejben.  Melegítsd fel a tejet 24°C -ra, majd alaposan keverd össze a kultúrával. Fedett edényben tedd 20-24°C-os helyre a lakásban. ( pl. szekrény teteje)
24 óra alatt elkészül, nagyon finom lesz! Hűtőszekrényben hosszan eláll.
A nyers tejet készítés előtt pasztörizálni szükséges!

bővebben a kefír készítésről ›››

Hozzászólások

Judit
kefìrkultùra
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy a kefìrkultùra tartalmazhat-e tejet? Növényi kefìrkultùra készìtéséhez keresem. Köszönettel, Judit
Panni
kefìrkultùra
Szia Judit! Nincs benne tej. Nyugodtan használhatod növényi tejhez.

Új hozzászólás